Vacante

#preturi vacanta #vacanta august #vacanta septembrie

Preturi la vacante in august si septembrie 2012

In august si septembrie se pot vizita tarile nordice sau se fac circuite in Europa. Multe dintre circuite includ si sejururi pentru odihna. Cei care isi doresc doar relaxare gasesc in continuare pachete de vacanta pe litoral in destinatii insorite precum Spania, Croatia, Cipru.


Pelerinaj in Israel


In august are loc sarbatoarea "Schimbarea la fata". Cu aceasta ocazie se fac pelerinaje in Israel, la locurile sfinte. Cei care vor sa petreaca o saptamana in Israel si sa vada principalele atractii turistice platesc in jur de 700 euro de persoana. Pachetul include biletul de avion. Pentru a participa la liturghie, se urca pe Muntele Tabor, la Biserica Greco-Ortodoxa.


Destinatii de vacanta in Europa, in august si septembrie 2012


Sfarsitul verii constituie o perioada buna pentru o vacanta in Scandinavia, pentru sejururi pe litoral in Spania si pentru vizitarea marilor orase europene precum Paris, Praga, Berlin etc. Exista, totodata, circuite in Spania, Croatia, Turcia, Sicilia, Elvetia etc.

Un pachet de vacanta de 6 zile in Sicilia, cu circuit si sejur, costa de la 600 euro de persoana. Turistii au ocazia sa viziteze destinatii cunoscute precum taormina, Vulcanul Etna, Palermo, Agrigento, Catania, Siracusa. Pe langa biletul de avion si cazare, pachetul mai include un tur de oras in Catania si 1-2 excursii.


La munte in Austria


Iubitorii de munte pot alege o statiune montana din Austria pentru a sta la aer curat cateva zile impreuna cu familia. O saptamana de cazare intr-o statiune costa aproximativ 900 euro pentru doi adulti si un copil. Pe langa cazare, turistii beneficiaza de diverse servicii si facilitati incluse in program: reduceri la transportul pe cablu, piscine, spa, biciclete, gustari, programe pentru copii etc.


La mare in Cipru


Cipru este una dintre cele mai atractive si mai sigure destinatii de vacanta pentru concediul de vara. In august si septembrie, o saptamana all inclusive in Cipru, la un hotel de 5 stele, costa aproximativ 1000 euro de persoana. In pret este inclus si biletul de avion cu taxele de aeroport.

Sursa foto: hostels.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea