Vacante

#eximtur #antalya #qawra #budapesta #algarve #oferte speciale #reduceri #malta travel #marshal turism #paralela 45 #marea neagra

Preturi de criza, vacante in rate si reduceri pentru ofertele verii 2009

Cine are o situatie financiara echilibrata va profita din plin de ofertele de vacanta ale acestui an. Operatorii de turism propun o gama din ce in ce mai diversificata de oferte si posibilitati, toate tinand cont in principal de buget. De la discount-uri in early booking la oferte speciale, de la programe nationale de turism la vacante in rate , vei gasi inclusiv vacante de tipul “platesti pentru unul, pleaca doi”.

Iti prezentam in continuare cateva oferte atractive pentru vara 2009, atat ca destinatie, cat si ca pret.

Vacante in rate, pentru vara 2009

Daca iti doresti o vacanta in care sa investesti cate putin, pe o perioada mai mare de timp, acum ai ocazia sa alegi un pachet in tara sau in strainatate, platit in 10 rate, fara dobanda. Oferta este disponibila pentru hoteluri, vile si pensiuni din tara, pentru litoralul romanesc si pentru circuite culturale sau vacante in strainatate, potrivit agentiei Eximtur. Procedura de achitare in rate a biletelor la mare se gaseste pe site-ul oficial al companiei.

Daca vrei sa stai intr-o statiune din Portugalia, la un hotel de 3 stele o camera costa 40 euro pe noapte, conform aceleiasi agentii. Oferta este valabila pentru un hotel de 3 stele din Algarve, cazare cu mic dejun. In iulie-august, pretul ajunge la 78 euro pe noapte. Se ofera gratuitate pentru copiii cu varste sub 12 ani si o reducere de pana la 10% pentru rezervarile facute cu mai mult de 60 de zile inainte de data plecarii. Algarve este cea mai sudica regiune portugheza, cu deschidere la Oceanul Atlantic. Zona este iubita gratie atmosferei sale cosmopolite, cu viata de noapte, activitati sportive, sate linistite, peisaje stancoase si un numar mare de zile insorite pe an.

In oferta de vacante in rate sunt incluse si pachetele pentru litoralul romanesc, unde operatorul ofera o gama foarte diversificata de pachete. “Romanii sunt foarte interesati de turismul intern. Unul dintre motive il constituie programele speciale, in genul Inscrierilor Timpurii, care a avut un succes neasteptat de mare. Celalalt motiv tine de investitiile serioase care au fost facute pe litoral, astfel incat conditiile sunt mai bune ca in trecut. Noi suntem cel mai mare contractor pe litoral si printre cei mai mari pentru turismul balnear romanesc. ”, ne-a spus Noemi Hagan, reprezentant Eximtur.

Ca si anul trecut, vei gasi pachete de vacanta in statiunile romanesti de la Marea Neagra in toate combinatiile posibile, de la simpla cazare la cazarea cu trei mese pe zi. La sfarsitul lui iunie si inceputul lunii iulie, o vacanta de 7 zile (6 nopti) te costa 319.72 lei, pentru cazare intr-un hotel de 3 stele din Costinesti sau 733.74 lei, daca vrei trei mese pe zi.

Algarve panoramaReduceri pentru vacantele cumparate din timp

Multi operatori propun in continuare oferte early booking, pentru cei care vor sa se asigure din timp ca au facut toate planurile de vacanta. Reducerile sunt in general de 10-15% pentru astfel de pachete si se aplica in general tuturor ofertelor din catalog, insa reducerile diverselor promotii nu se cumuleaza niciodata.

Alte beneficii pe care le poti primi, pentru un pachet achizitionat din timp, pot fi un upgrade la camera si vei primi una cu vedere la mare; un late check out si vei pleca mai tarziu, in ultima zi; un masaj pentru doua persoane; o reducere sau gratuitate pentru primul copil, in functie de varsta etc.

De exemplu, in Qawra , un pachet charter de 6 nopti te costa 375 euro, in loc de 417 euro, in luna iulie, potrivit agentiei Malta Travel, pentru rezervarile din timp. Orasul Qawra se afla in partea cea mai nordica a Insulelor Malteze. A fost transformat relativ recent intr-o statiune, care ofera posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber, de la cluburi de noapte la restaurante si magazine.

Viziteaza metropolele europene cu mai putin de 180 euro

Una dintre cele mai atractive oferte ale acestei perioade o reprezinta minivacantele sau pachetele de weekend in marile orase europene. Daca pachetele includ, ca si in trecut, transportul cu avionul, 2-3 nopti de cazare cu mic dejun si asistenta turistica, pretul s-a redus considerabil. Este, asadar, o ocazie foarte buna sa vezi o metropola culturala cu bani putini.

QawraAsa se intampla cu Budapesta, fiind foarte aproape de Romania si pretul se situeaza printre cele mai atractive. O escapada de weekend te costa de la 175 euro, potrivit agentiei Marshal Turism. Pachetul asigura biletul de avion si doua nopti de cazare cu mic dejun.

Vacante la preturi mici, pentru luna mai

Daca iti faci planuri sa pleci in vacanta la sfarsitul acestei luni, este bine sa stii ca majoritatea operatorilor propun in aceasta perioada oferte speciale, la preturi reduse. Astfel, un pachet charter all inclusive in Antalya costa 299 euro de persoana, conform agentiei Paralela 45. Oferta este valabila pentru plecarile din 22 mai 2009.

Alte oferte speciale gasesti in articolele:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea