Vacante

#statiuni schi #poiana brasov #borovets #daily mail #statiune schi

Poiana Brasov este cea mai buna destinatie de schi

Statiunea Poiana Brasov a fost nominalizata ca cea mai buna destinatie pentru o vacanta la schi , in raport calitate-pret.

Publicatia Daily Mail a anuntat un top al celor mai bune , dupa un studiu de piata de Post Office. Astfel, in top au fost nominalizate Romania, Bulgaria, Slovacia si Slovenia. Studiul a luat in considerare factori precum cheltuielile necesare pentru inchirierea echipamentului de schi, telescaunul, mancarea si bautura.

Statiunea Poiana Brasov a fost nominalizata ca cea mai buna in raport calitate-pret, cu o valoare de 195.76 . Cu toate acestea, s-a constatat o marire a preturilor cu 4%, fata de anul trecut.

Pe s-a clasat statiunea Borovets din Bulgaria, cu o valoare de 270.87 lire sterline . Locul al III-lea a fost ocupat de regiunea High Tatras, din Slovacia, cu 264.97 lire sterline.

La polul opus se afla statiuni precum Banff, din Canada, unde costurile se ridica la 429.06 lire sterline si Verbier, Elvetia, cu 422.21 lire sterline. Exista si foarte bine cotate, frecventate de multi turisti, care au inregistrat scaderi ale preturilor, comparativ cu anul precedent. Statiunea Courchevel, din Franta, a scazut preturile cu 11%. In Vail, Colorado, preturile au scazut, de asemenea, cu 11%.

Iata in continuare lista primelor 5 statiunilor de schi, publicata de Daily Mail, cu valoarea la care se ridica cheltuielile uzuale si cu procentul cu care au scazut preturile, comparativ cu 2008:

1. Romania, Poiana Brasov, 195.76 lire sterline, + 4%

2. Bulgaria, , 250.87 lire sterline, + 14%

3. Slovacia, High Tatras, 264.97 lire sterline, + 20%

4. Slovenia, Kranjska Gora, 277.97 lire sterline, + 7%

5. Italia, La Thuile, 290.13 lire sterline, + 17%.

Articole pe aceeasi tema:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea