Vacante

#londra #destinatii de vacanta #mexic #etiopia #oceanul atlantic #fenomene paranormale #cranii de cristal #triunghiul bermudelor #chivotul legamantului #boston #locuri misterioase

Planifica-ti vacanta in locuri pline de mister si fenomene inexplicabile

Ce-ai zice de un concept nou de calatorie? De o vacanta intr-un loc invaluit in mister, deasupra caruia planeaza fenomene ciudate si evenimente inexplicabile cu ajutorul caruia iti poti satisface curiozitatea asupra unor fapte inexplicabile. Renunta la clasica vacanta care stii sigur ca iti va garanta soare si plaja, servicii all inclusive si peisaje frumoase. Iata mai jos cateva locatii fascinante, misterioase si total atipice care iti vor transforma destinatia de calatorie intr-o excursie de neuitat.


Craniile de cristal - Sudul Mexicului si America Centrala

Legenda spune ca in junglele din sudul Mexicului si America Centrala exista 13 cranii magice, de cristal. Se pare ca acestea au fost lasate de catre batranii mayasi pentru a fi descoperite de generatiile urmatoare, mai ales pentru ca se spune ca acestea detin destinul omenirii.

Pana acum au fost descoperite 5 cranii de cristal.


Triunghiul Bermudelor - Oceanul Atlantic

Zona dintre cele 3 locuri (Porto Rico, Insulele Bermude si Miami) care unite formeaza un triunghi, este cunoscuta sub numele de Triunghiul Bermudelor sau Triunghiul Diavolului si pare sa fie inconjurata de activitati paranormale. Aici au disparut peste 80 de aparate de zbor si aproximativ 60 de ambarcatiuni.


Chivotul Legamantului - Etiopia

Chivotul Legamantului sau tablitele de lut cu cele zece porunci primite de Moise pe muntele Sinai se afla, conform legendei, in Etiopia. Acestea au disparut din templul regelui Solomon, iar de atunci nu se mai stie nimic despre ele.


Criminalul din Boston - Boston, Massachusetts

Intre 1962 si 1964, 11 femei au fost gasite strangulate in locuintele lor din Boston, iar cativa ani mai tarziu Albert DeSalvo a marturisit toate crimile. Discrepantele din poveste si progresele in testarea ADN-ului au determinat autoritatile sa redeschida cazul in 2001.


Jack Spintecatorul - Londra, Anglia

Daca ajungi in Londra, poti incerca sa reconstitui pasii celui mai cunoscut criminal in serie din lume. Cu toate ca au trecut mai bine de 100 de ani de cand a ucis cu sange rece 5 prostituate, identitatea lui Jack Spintecatorul ramane un mister.

Totusi, oficialii considerau la vremea respectiva ca Jack Spintecatorul avea cunostinte de chirurgie dupa ce a scos organele interne din trupurile a 3 dintre cele 5 victime.



Sursa foto: earth-photography.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea