Vacante

#vacanta 2012 # destinatii vacanta 2012 # sfaturi de vacanta #planificare vacanta

Planifica din timp vacanta 2012 si profita de avantaje

Noul an a inceput, asa ca este vremea sa te gandesti serios la planificarea vacantei din 2012. Un astfel de demers facut din timp este deosebit de util, in special in perioada de criza. In acest fel, ai timp sa pui bani deoparte pentru vacanta, urmaresti promotiile facute de agentiile de turism si companiile aeriene si alegi cea potrivita destinatie pentru tine.

Iata 4 pasi in planificarea vacantei pentru 2012:
 

1. Stabileste si creeaza un buget de vacanta pentru 2012
 

Stabileste cati bani esti dispus sa investesti in vacanta din acest an. Odata ce iti cunosti limitele financiare poti trece la cautarea unei oferte potrivite. Incepe sa pui bani deoparte, luna de luna, cate 50 - 100 euro sau cat consideri necesar. Pana in vara vei avea o suma suficienta pentru o vacanta decenta.
 

2. Aboneaza-te la newslettere
 

Iti este invadata casuta de email cu o multe de spamuri sau emailuri pe care nu le deschizi niciodata? Ce-ar fi ca de acum inainte sa primesti un mail care iti este chiar de folos? Intra pe site-urile agentiilor de turism care te intereseaza si pe cateva site-uri de companii aeriene sau online si inscrie-te la newsletter. Promotii au loc in mod constant, iar daca dispui deja de un buget dedicat vacantei din 2012, te vei putea misca rapid, cumparand pe loc oferta dorita la un pret redus.
 

3. Fa-ti un program de vizita la targurile de turism
 

Nu rata targurile de turism de peste an, deoarece acolo ai sanse sa gasesti oferte early booking si chiar sa castigi o vacanta in 2012. In Bucuresti are loc Targul de Turism al Romaniei in martie si noiembrie. Tot in martie se dsfasoara in Bacau Targul de Turism Bacau, iar in Cluj-Napoca, Targul de Turism Touristica. In aceeasi luna are loc in Brasov Targul de Turism Transylvania Tourism Fair. In aprilie, la Ploiesti se desfasoara Targul de Turism Ploiesti Expo Vacanta.

Daca iti stabilesti sa mergi la un anumit targ, vei avea mai multe sanse sa ajungi acolo decat daca afli intamplator de el si incerci sau nu sa-l introduci in program.
 

4. Stabileste cand vrei sa calatoresti
 

Alege din timp perioadele si ocaziile pentru calatorie. De exemplu, in iarna 2012 poti merge la schi sau la Carnavalul de la Rio de Janeiro sau la cel de la Venetia. In primavara, 1 si 8 Martie aduc alte oferte, urmate de inceputul vacantei de vara in iunie. Din toamna incepe sezonul spectacolelor si concertelor. Odata ce-ti stabilesti calatoriile, vei planifica mai usor fiecare plecare.


Sursa foto: whyinsuranceblog.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea