Vacante

#paste #targuri de paste #germania

Petrece vacanta de Paste in Germania

Una dintre destinatiile de top in perioada sarbatorii pascale o reprezinta Germania. Acest lucru se datoreaza in special originii iepurasului de Paste, numeroaselor targuri si evenimente dedicate copiilor, precum si gastronomiei locale deosebit de apetisante.

Se pare ca prima aparitie a Iepurasului ca simbol al Pastelui a avut loc in Germania, fiind mentionat in carti in jurul anului 1500. Tot nemtii sunt cei care au facut din aluat si zahar primii iepurasi comestibili. In Germania sigur vei fi incantat de calitatea ciocolatelor, fie ele in forma de iepuras sau de ou. Cei mici se distreaza la targurile de Paste, iar adultii pot vizita numeroasele obiective turistice , de la sate montane traditionale la castele impresionante. targ germania3

Ce oferte gasim pentru Germania in perioada sarbatorii pascale

Un pachet de 4 zile in Salzburg te costa 240 euro de persoana. Oferta include cazarea la un hotel de 4 stele cu demipensiune, o cina romantica , cafea, ceai si prajituri dupa amiaza, consultanta cosmetica si gimnastica in apa. Daca vrei sa vezi doua tari intr-o singura vacanta, poti alege un pachet Franta-Germania.

O excursie de 11 zile ajunge la 470 euro de persoana. Pachetul include transport cu autocarul, cazare la hoteluri de 2 si 3 stele, vizitele din program si ghidul insotitor. O vacanta de Paste in Germania costa 320 euro de persoana. Pachetul include 8 zile la o pensiune din statiunea balneoclimaterica Bad Neustadt. Masa pascala de Paste si cazarea in regim de demipensiune fac parte din pachet.

Plimbari la Targurile de Paste cu papusi, oua si iepurasi

Daca iti petreci vacanta de Paste in Germania, profita de ocazie si mergi la unul dintre targurile dedicate acestei sarbatori. Acestea reprezinta modalitati foarte placute de a descoperi traditiile si ritualurile germane de Paste si totodata posibilitatea de a te pregati pentru Noaptea Invierii. In Germania se deschid multe targuri cu oua de Paste , mai ales in weekenduri. Intre 7 si 24 martie 2008 are lor la Nuremberg unul dintre cele mai traditionale targuri de paste din Germania. Peste 80 de comercianti isi vor oferi produsele, de la ceramica la obiecte de manufactura , articole si decoratiuni de Paste, la specialitati culinare. In plus, daca vei veni aici intre orele 14.00 si 15.00, tu si copiii tai il veti intalni pe Iepurasul de Paste. Acesta viziteaza targul in fiecare zi, distrandu-i pe cei mici. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea