Vacante

#disneyland #disneyland-paris #vacanta de craciun #craciun #preturi

Petrece-ti sarbatorile de iarna cu familia la Disneyland

O vacanta la Disneyland este una dintre cele mai frumoase si antrenante destinatii pentru sarbatorile de iarna. Parcurile Disneyland pregatesc festivitati de Craciun si Revelion si oferte speciale pentru familii.


Cat costa sarbatorile de iarna la Disneyland?

De sarbatori, iti poti petrece vacanta cu familia intr-unul dintre parcurile Disneyland. Varianta cea mai ieftina si mai apropiata este Disneylandul din Paris. De la aeroportul Charles de Gaulle din Paris exista curse directe pentru Disneyland. Daca ai un buget generos si vrei sa calatoresti departe, mergi cu cei dragi la Disneylandul din Orlando, Florida.

In Florida, o camera costa in jur de 800 euro pentru o saptamana de vacanta. Pretul este valabil pentru o camera cu capacitatea de 4 persoane si nu include biletul de avion.

Pentru Disneyland Paris, ofertele sunt numeroase la agentiile de turism si includ reduceri si facilitati pentru familii. Astfel, copiii mai mici de 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si la intrarea in parcul de distractii, iar cei pana in 12 ani pot beneficia de gratuitate pentru costul biletului de avion, la anumite oferte promotionale ale agentiilor. In astfel de cazuri, se platesc doar taxele de aeroport pentru minori.

La o agentie de turism din Romania, un pachet de 3 zile de sarbatori la Disneyland Paris costa de la 360 euro. Pretul este valabil pentru un adult in camera dubla insotit de un copil cu varsta sub 7 ani. Pentru copiii mai mari de 7 ani, pretul este de 130 euro. Pretul asigura cazarea cu mic dejun si biletele de intrare in parcuri.

Conform ofertei speciale de sarbatori a Disneyland Paris, pretul unei nopti de cazare pentru adulti este de 150 euro/noapte, cu gratuitate pentru copiii sub 12 ani. Oferta speciala este valabila pentru rezervarile facute pana pe 27 noiembrie 2012.


Cum te distrezi la Disneyland de sarbatori

De sarbatori, in Disneylandul american se sarbatoreste magia Craciunului (Christmas Magic) pana pe 21 decembrie 2012. Turistii primesc cacao, prajituri si asista la festivitatile de sarbatori din Regatul Magic, gazduite chiar de catre Mos Craciun. Pentru Christmas Magic, turistii platesc un bilet intre 55 si 65 dolari.

La Disneyland Paris, de sarbatori au loc mai multe evenimente. Cavalcade de Noel este o miniparada de Craciun care are loc de trei ori pe zi. Copiii pot sa-l viziteze pe Mos Craciun in Village de Pere Noel si sa faca poze cu el. Accesul la evenimente este inclus in pretul biletului de intrare in parc.

Sursa foto: mouseinfo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea