Vacante

#vacante #vacante de lux #kings holiday #targ de turism #croaziera

Pe segmentul de lux, vacantele exotice sunt cele mai cautate

Romanii care isi permit vacante exclusiviste sunt interesati de insulele exotice si croazierele din aceeasi categorie.

“Cele mai solicitate destinatii pe segmentul de lux sunt insulele exotice, de exemplu Caraibe, Maldive, Mauritius , Seychelles. De asemenea, foarte cautate sunt si croazierele de lux", a spus Traian Badulescu, purtator de cuvant ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism).

Potrivit acestuia, in 2010 numarul turistilor romani carer vor alege vacantele de lux in acest an va creste cu 20%, in comparatie cu anul trecut.
 

Discounturile fac accesibile croazierele
 

Expozantii prezenti la targ propun pachete de vacanta cu discounturi de pana la 30%. De exemplu, daca platesti o vacanta cu 120 de zile inainte de data plecarii, poti beneficia de o astfel de reducere la o croaziera, potrivit agentiei Croaziere.net . Astfel de oferte sunt pentru 7 nopti cu all inclusive, cu preturi de la 600 euro de persoana.
 

Alte oferte exclusiviste
 

Cei interesati de scufundari au posibilitatea sa urmeze cursuri de scuba diving si sa obtina un brevet de scafandru .
O alta destinatie exotica dedicata segmentului de lux este Thailanda. O astfel de vacanta are o durata lunga, de 14 zile, iar preturile incep de la 2200 euro, avand reduceri de pana la 25%.

Ofertele pot fi gasite la Targul de turism bucuresti . Targul este un eveniment dedicat turismului exclusivist. Anul acesta, cea de-a doua editie se desfasoara intre 16 si 18 aprilie, in World Trade Center. Programul este intre orele 10:00 si 18:00, cu exceptia zilei de duminica, in care targul se va inchide la orele 16:00.
 

Sursa foto : fourseasons.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea