Vacante

#masca schi #casca schi #protectie #accidente #schi

Pe partia de schi casca si masca de schi ne asigura protectie sporita in caz de accidente

Nu mai e mult si vine si mult asteptata vacanta de iarna. La munte deja temperaturile sunt scazute, a si nins, partiile incep sa fie practicabile si isi asteapta turistii sa le incerce. Daca esti un impatimit al schiului stii foarte bine ca amator sau profesionist ai nevoie de un echipament de protectie foarte bine pus la punct.

 

Pe langa haine groase si rezistente, manusi, o pereche profesionista de clapari vei avea nevoie si de masti de ski si casti de ski de la branduri de top. Castile pentru schi protejeaza capul de orice socuri, lovituri, pe sub ele se pot lua si caciuli sau cagule, cand e foarte frig.

Materialele din care sunt facute le permit sa asigure cele mai bune conditii indiferent cat de dificil este traseul parcurs. In caz de cazatura casca pentru schi poate sa iti salveze viata, poate evita traumatisme grave. Pe langa o casca profesionista pe partie trebuie sa ai si masti de ski.

Ele au suprafete speciale care protejeaza ochii si pometii de vant sau zapada, in caz de accident se evita iarasi traumatisme in zone fetei. Mastile filtreaza razele UV, protejeaza ochii de reflexia Soarelui in zapada, permitandu-ti controlul total asupra deplasarii, sunt pentru vreme frumoasa si urata.

In functie de ce model de masti alegi poti avea si protectie anti-condens, limitarea condensului printr-un tramanent anti-aburire aplicat. Mastile au camp vizual orizontal, ecran cilindric, regleaza lor este usoara cu o catarama de strangere a elasticului.

La masti si casti de ski ai si garantie de doi ani, se gasesc toate marimile in online, preturile sunt bune, protectia asigurata e superioara prin calitatea foarte buna a materialelor. Castile de protectie au rotite de reglare si carare exterioare din ABS, rezista la zgarieturi, uzura, socuri, umiditatea e evacuata prin orificiile speciale, greutatea castilor este redusa.

Reglarea castilor este posibila prin intermediul sistemului Turnring, calota interna a castilor este din EPS si absoarbe socurile in timpul impactului. Castile si mastile pot fi comandate rapid din online, din magazinele specializate, se livreaza rapid si garanteaza o experienta la schi perfecta si sigura de fiecare data.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea