Vacante

Pe litoral vor fi in jur de 30 de hoteluri deschise in perioada summitului NATO

Intre 2 si 6 aprilie litoralul romanesc se pregateste sa primeasca turistii cu tarife speciale. In jur de 30 de hoteluri vor fi deschise inca din primele zile ale lunii aprilie.

Hotelierii spera ca in perioada summitului NATO bucurestenii sa fie atrasi de ofertele speciale pregatite pe litoralul romanesc. O camera variaza intre 90 lei si 530 lei pe noapte.

Cei care aleg confortul unui apartament platesc intre 180 lei si 535 lei pe noapte. Turistii gasesc variate, de la cele cu micul dejun inclus, pana la demipensiune sau pensiune completa.

Oferte in Mamaia in perioada summitului NATO

O camera in Mamaia costa intre 99 si 176 lei pe noapte, la un de 3 stele . de minim 3 zile, cu mic dejun si respectiv, pensiune completa.

La un hotel de 4 stele din Mamaia se plateste o suma de 150 RON pe noapte. Oferta include cazarea cu demipensiune, sauna, parcare gratuita, servicii de calcat, acces gratuit si nelimitat la internet.

Oferte in Eforie Nord in perioada summitului NATO

In Eforie Nord un sejur de 3 zile ajunge la 252 RON, la un hotel de 4 stele. Pachetul include cazarea de 2 nopti cu mic dejun si servicii spa. La un hotel de 3 stele un pachet de 2 nopti include cazarea, micul dejun si un cocktail de primire. Pachetul costa 96 RON de persoana.

Oferte in Delta Dunarii in perioada summitului NATO

Delta Dunarii este si ea o zona turistica exploatata in aceasta perioada. La patru stele un sejur de 3 nopti te costa 265 lei. Pentru 275 RON de persoana stai 3 zile intr-un hotel de 4 stele si ai pensiune completa.

Oferte in Constanta in perioada summitului NATO

Un pachet de 2 nopti in Constanta ajunge la 176 RON de persoana intr-o camera dubla, la un hotel de 4 stele. Oferta include cazarea si micul dejun. La 3 stele platesti 243 RON de persoana pentru acelasi tip de sejur.

 

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea