Vacante

#paris #ziua indragostitilor #destinatii de vacanta

Parisul, orasul ideal pentru Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor te va surprinde la Paris in acest an? Atunci te numeri printre norocosi. Capitala Frantei nu este doar una dintre cele mai frumoase orase ale lumii, ci si locul in care se strang anual milioane de indragostiti, tocmai datorita potentialului romantic pe care acesta il are.

Muzica specifica, restaurantele, cafenelele si strazile luminate intr-un mod aparte sunt doar cateva dintre elementele care fac ca Parisul sa fie o destinatie ideala pentru Ziua Indragostitilor.

Asadar, inainte de a vizita capitala Frantei, fa-ti o lista cu obiectivele pe care trebuie sa le vizitezi alaturi de partener si cu activitatile pe care ar fi bine sa le desfasurati impreuna, pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor exact ca in filmele pe dragoste preferate.


Plimbare pe Sena

In schimbul sumei de 135 de euro, te vei bucura de o plimbare unica pe raul Sena, activitate care include o cina romantica la lumina lumanarilor, intr-un cadru romantic absolut unic.

Dincolo de faptul ca veti avea parte de o experienta de neuitat de Ziua Indragostitilor, veti avea sansa sa descoperiti Parisul in totalitate cu ajutorul explicatiilor pe care le veti primi de la ghid.


Iesire la Cabaret

Cu toate ca Moulin Rouge este cel mai cunoscut cabaret din Paris, se pare totusi ca Lido de Paris este in top atunci cand vine vorba despre viata de noapte in capitala Frantei.

Lido de Paris se afla pe Champs Elysees, a fost deschis in anul 1946 (imediat dupa incheierea celui de-al Doilea razboi Mondial si eliberarea Parisului) si este cabaretul preferat al celebritatilor din intreaga lume.

Cabaretul Lido de Paris are 60 de dansatori profesionisti, care schimba peste 600 de costume in spectacolele lor.

Totusi, pentru ca Moulin Rouge are in spate si o poveste aparte ("Moulin Rouge", ecranizat cu actrita Nicole Kidman ca protagonista in anul 2001), acest cabaret este ideal pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor.


Plimbare pe strazile Parisului

Parisul este fascinant pana in cele mai mici detalii, iar pe strazile orasului pluteste un nor de romantism, pe care il simt chiar si cei care nu sunt indragostiti.

Ziua Indragostitilor trebuie marcata, fara doar si poate, cu o plimbare pe strazile Parisului, iar in aceasta situatie ai de ales intre strazile din jurul muzeului Louvre, pe marginea raului Sena sau pe aleile de langa catedrala Notre Dame.

Sursa foto: thisisluster.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea