Vacante

#barcelona #turisti #vacanta #londra #paris #hotel #turist

Paris, Barcelona si Londra sunt destinatiile preferate de turistii romani

Paris, Barcelona si Londra sunt destinatiile preferate de turistii romani, conform aplicatiei HotelPeeps.
 

Paris, Barcelona si Londra - destinatiile de vacanta la care viseaza romanii
 

Conform datelor furnizate de aceasta, in jur de 35% dintre utilizatorii romani au ales Parisul ca destinatia in care si-ar dori sa calatoreasca. Pe urmatoarea pozitie se afla doua destinatii, aflate la egalitate. Este vorba despre Barcelona si Londra, cu un procent de 16%. Alte destinatii de vacanta care le fac cu ochiul turistilor romani sunt New York, Roma si Amsterdam, aceste orase situandu-se si ele in topul destinatiilor preferate de romani.

In ceea ce priveste orasele cele mai vizitate, 14% dintre repondenti au indicat ca au fost cel putin o data in Paris, 13% au fost in Viena si 10% in Barcelona.
 

Tari vizitate si tipuri de hoteluri preferate de turistii romani
 

Utilizatorii aplicatiei HotelPeeps au realizat o lista care cuprinde 1045 de orase atractive pentru calatorie, din 184 de tari. Aceeasi aplicatie a furnizat informatii despre locurile in care romanii au fost deja. Astfel, 25% dintre utilizatori au precizat ca au fost cazati cel putin o data intr-un hotel din Romania, 21% au petrecut cel putin o noapte in Spania si 20% au fost cazati cel putin o noapte in Franta. In total au fost inregistrate peste 4300 de sejururi efectuate de catre turistii romani.

Daca in Paris romanii prefera in general hotelurile de 3 stele (40%), in Turcia un procent de 60% a indicat hotelurile de 5 stele ca fiind alegerea potrivita pentru o vacanta. In Italia si Austria, hotelurile pentru care au optat romanii sunt unitati de 4 stele.
 

HotelPeeps
 

HotelPeeps este o aplicatie de Facebook care ofera o alternativa la site-urile de recenzii de hoteluri precum Booking.com. Aplicatia dezvoltata de compania Zitec incaseaza un comision pentru toate comenzile de cazare sau bilete de avion facute prin intermediul ei, precum si pentru publicitatea prin bannere. HotelPeeps este folosita de peste 17.000 de utilizatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea