Vacante

#vara 2009 #spania #malta #kos #cocktail holydays #interra #malta travel

Pachete de lux la preturi accesibile in vara 2009

Daca dincolo de minivacanta de Paste iti faci planuri pentru concediul de vara, poti gasi inca oferte la hoteluri de lux, la preturi accesibile. Iti prezentam in continuare 3 propuneri (Malta, Spania si Grecia), cu destinatii insorite si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber.

Distractie in St Julian’s, Malta

In partea estica a Maltei se afla una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta, de catre iubitorii de distractie si night life. Fostul sat de pescari ofera astazi hoteluri de 5 stele si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, de la shopping la baruri, cazinouri sau scufundari. Pentru o vedere pitoreasca asupra regiunii, mergi in Golful St Julian’s. Barcutele colorate, pescarii ocupati cu treburile lor zilnice, cafenelele si restaurantele de pe coasta, toate creeaza o atmosfera deosebita.

In iulie si august, un sejur de 7 nopti in St Julian’s te costa 961 euro, potrivit agentiei Malta Travel . Pretul asigura transportul cu avionul (cursa charter) si cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 5 stele. Daca alegi un hotel de 4 stele, pachetul costa 630 euro. In cazul in care vei face rezervarea cu o luna inainte, primesti ca bonus un upgrade la camera cu vedere partiala la mare (camera superioara). Pentru turistii care rezerva o camera cu vedere la mare, se ofera ca bonus cate o sedinta de masaj.

Pasiune spaniola intr-un circuit de vara

Daca vrei sa vezi cat mai mult din Spania, poti alege un circuit de lunga durata, in aceasta vara. Timp de 12 zile vei avea ocazia sa vizitezi zone precum Barcelona, Valencia, Granada, Alhambra, Cordoba, Sevilla, Toledo si Madrid. Detalii despre primul oras gasesti in articolul Cat te costa un weekend in Barcelona.

Poti face o excursie la Montserrat, la manastirea cu acelasi nume, unde se afla statuia neagra a Fecioarei Maria. Daca esti un pasionat al artei vinului, vei putea vizita cramele din regiune. Valentia este interesanta pentru iubitorii de istorie si pentru cei care doresc sa stea la soare, sa se relaxeze cateva ore. Orasul a fost fondat in secolul II i. Hr. Detalii gasesti in articolul La plaja in Valencia.

O experienta deosebita este oferita de spectacolul flamenco din Sevilla. O seara la spectacol, in care ai inclusa o bautura, ajunge la 50 euro de persoana. Daca doresti sa iei si cina, pretul este de aproximativ 60 euro. Un astfel de circuit de 12 zile costa in august 738 euro de persoana, conform agentiei Interra.

Vacanta greceasca pe insula www .acasa.ro/kos" title="kos">Kos

O destinatie mai putin cunoscuta in Romania, dar atractiva din punct de vedere turistic, este insula greceasca Kos. Este a 3-a insula ca marime din arhipelagul Dodecanes, din Marea Egee. Insula se afla foarte aproape de statiunea Bodrum, astfel incat se pot face excursii optionale in imprejurimi (exemplu: insulele Nissyros sau Kalymnos). Pe insula Kos exista importante vestigii istorice, de la Castelele Antimachia si Pyli la Termele cu Mozaicuri sau moscheea din Kos.

Daca te atrag produsele mestesugaresti locale sau ierburile aromatice si mirodeniile, atunci este recomandat un tur pe muntele Zia, unde magazinele ofera astfel de produse. In Agios Fokas exista piscine naturale, unice in zona, unde apa termala se amesteca cu apa de mare.

In perioada iunie – iulie 2009, un pachet de 7 nopti costa de la 653 euro de persoana, potrivit agentiei Cocktail Holydays . Oferta asigura cazarea cu all inclusive la un hotel de 5 stele, transportul cu avionul (cursa charter), transferul de la aeroport asigurarea complexa si asistenta turistica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea