Vacante

#germania #new york #rovaniemi #laponia #orase #islanda # reykjavik #magie craciun #caciun #destinatiii de vacanta #nuremberg

Orasele lumii care surprind cel mai bine magia Craciunului

Vrei sa patrunzi in spiritul Craciunului si sa traiesti cateva zile ca si cand ai fi acasa la Mos Craciun? Afla ca nu doar Laponia este destinatia turistica care surprinde cel mai bine atmosfera feerica a acestei sarbatori. Si alte orase ale lumii pot intra cu succes in topul destinatiilor de vacanta care uimesc prin decorul si atmosfera pe care o creeaza in perioada Craciunului!

Rovaniemi, Laponia (Finlanda)

Nu este singurul oras in care simti Craciunul la tot pasul, dar este cu siguranta in fruntea topului destinatiilor care suprind magia acestei sarbatori. Pana la urma, Rovaniemi este casa lui Mos Craciun, iar totul in jur este construit dupa "chipul si asemanarea" darnicului batranel. Zapada, luminitele, dulciurile si decorurile sunt nelipsite din peisajul orasului, tot timpul anului.

New York, SUA

New Yorkul imbracat in haine de sarbatoare este considerat una dintre destinatiile lumii care surprind cel mai bine Craciunul. Inca de la primii pasi facuti in Times Square ori in Rockefeller Center, vibratia, culorile si spiritul sarbatorilor de iarna iti invadeaza trupul si mintea si te duc cu gandul la orasul lui Mos Craciun. Toate zonele din New York sunt decorate si pregatite sa-si primeasca turistii cu cele mai frumoase si interesante decoruri.

Reykjavik, Islanda

Sarbatoarea Craciunului este celebrata cu mare fast in capitala Islandei. Locuitorii orasului se preocupa serios de transformarea acestuia intr-un lacas magic de Craciun, imbracandu-l in milioane de lumini, organizand una dintre cele mai frumoase piete cu specific din lume - Yule Town Christmas Market - si punand la dispozitia turisticilor zeci de variante de cadouri confectionate cu pasiune de mana celor mai iscusiti mestesugari. Zapada, luminitele si colindele auzite in surdina sunt ingredientele perfecte pentru un sejur 100% in spiritul Craciunului.

Nuremberg, Germania

Nuremberg este una dintre destinatiile care suprind cel mai bine spiritul Craciunului. In acest oras nemtesc se regaseste una dintre cele mai vizitate piete de Craciun ale lumii - The Nuremberg Christmas Market. Oraselul este brazdat de unele dintre cele mai frumoase decoratiuni de sezon, in stil vintage - o imensa roata sculptata in lemn, un carusel vechi si un tren cu aburi fiind doar cateva dintre "deliciile" festive cu care nemtii te introduc in atmosfera feerica a Craciunului.



Sursa foto: romantic-germany.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea