Vacante

#circuite #oferte de vacanta

Orasele imperiale, oferte pentru circuitele din 2008

Circuitele in orasele imperiale dureaza in jur de 9 zile si au preturi in jurul sumei de 900 euro de persoana.

Cazarea se face de obicei in hoteluri de 4 si 5 stele, cu demipensiune sau all inclusive. Pachetele includ transportul cu avionul, cazarea, transportul cu autocarul, vizitele si intrarile la obiectivele turistice din program, asistenta turistica si ghidul local.

Cheltuieli suplimentare

In afara lucrurilor care sunt cuprinse in pretul vacantei, trebuie sa ai cel putin cateva sute de euro bani de cheltuiala pentru diverse. In aceasta categorie intra in primul rand taxele, fie ele de aeroport, de transfer, asigurarile storno si medicala. Pentru taxa de aeroport trebuie sa platesti cam 120 euro de persoana.

La aceste taxe se adauga bacsisurile obligatorii, care variaza, dupa caz. Este bine sa intrebi la agentie detalii in legatura cu acest aspect.

Riad MarocOfertele sunt valabile pentru grupuri cu un anumit numar de persoane. Daca acest numar este depasit, pretul poate creste si cu 90 euro.

Bauturile alcoolice si racoritoare servite la mese nu intra in pretul sejurului. La fel se intampla cu obiectivele turistice optionale. De exemplu, pentru Moscheea Hassan din Maroc se plateste o intrare de 15 euro.

La partea de divertisment exista serile traditionale, cu locala si spectacole. Acestea pot costa cam 35 – 40 euro de persoana, in Maroc .

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea