Vacante

#ziua indragostitilor #bilet de avion #sibiu #tarom #praga #verona #valentine's day

Oferte speciale, reduceri si promotii pentru vacanta de Valentine’s Day

De Valentine’s Day, operatorii de turism vin cu promotii si vacante personalizate pentru cupluri. Poti gasi bilete de avion cu pret redus pentru doua persoane, dus-intors si sejururi in Romania si strainatate.

Oferte de Valentine’s Day in strainatate
 

Principalele oferte de vacanta pentru Ziua Indragostitilor sunt in marile metropole europene. Pentru ca 14 februarie cade intr-o zi de luni, sarbatoarea iubirii este cea mai buna scuza pentru un weekend prelungit intr-un oras romantic precum Roma, Paris, Praga etc.

Verona este una dintre destinatiile predilecte pentru Ziua Indragostitilor, gratie atractiei principale a orasului, Balconul Julietei. In fiecare an, de Valentine’s Day orasul are o sarbatoare speciala, dedicata iubirii. In 2011, sloganul este “If You Love Someone Bring to Verona ... Valentine's Day 2011” . Atractiile si evenimentele din program sunt pe site-ul oficial.

Un weekend la Verona de sfantul valentin costa de la 317 euro de persoana, conform Ica Tours. Pretul asigura transportul cu avionul, taxele de aeroport si securitate si 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele din oras.

Una dintre cele mai frumoase metropole europene este Praga. Capitala este vizitata de turisti pe tot parcursul anului, atractiile si activitatile de timp liber fiind aproape nelimitate. O minivacanta de 4 zile costa 285 euro de persoana, conform agentiei Variant Travel. Pachetul asigura 3 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele, bilet de avion, transfer de la aeroport, insotitor de grup si tur panoramic.
 

Bilete de avion cu 259 euro pentru 2 persoane, de la Tarom
 

Compania aeriana Tarom are o noua promotie, dedicata celor care doresc sa calatoreasca de Ziua Indragostitilor. Promotia este valabila in perioada 1-24 februarie 2011 si include bilete de avion pentru doua persoane care calatoresc impreuna. Este vorba despre bilete de avion la 259 euro, zboruri dus-intors, directe, operate de Tarom, din Romania spre Europa. Cei interesati de promotie pot alege o destinatie din 22 de rute Tarom:

  • din Bucuresti spre: Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Riga, Roma, Salonic, Valencia, Viena, Zurich;
  • din Cluj spre: Frankfurt, Madrid, Viena
  • din Sibiu spre: Munchen.


“Compania Tarom vine in intampinarea pasagerilor sai cu o oferta speciala pentru vanzari Tarom, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Oferta dispune de un numar limitat de locuri si se supune unor termeni si conditii . Cei care doresc sa beneficieze de aceasta oferta trebuie sa petreaca o noapte de sambata la destinatie. Totodata, perioada maxima de sedere este de doua saptamani, cu plecare in intervalul 10 februarie – 10 martie 2011.
 

Valentine’s Day de la un tour operator francez: Mexonia
 

O alta oferta promotionala vine de la un tour operator francez, Mexonia. Oferta presupune o flexibilitate a datelor de plecare, pentru perioada de valabilitate a promotiei: 10 – 20 februarie 2011. Turistii pot alege doar cazare, doar bilet de avion sau un pachet complet in Paris.

Pretul unui bilet de avion (dus-intors) este de 169 euro de persoana, cu toate taxele incluse. In ceea ce priveste cazarea, operatorul propune cateva hoteluri. Pentru cele de 2 stele, preturile pornesc de la 26 euro pe noapte, de persoana, fara mic dejun si de la 36 euro pentru cele cu mic dejun inclus. Pentru hotelurile de 3 stele, preturile pornesc de la 30 euro pe noapte, cu mic dejun inclus.
 

Oferte de Sfantul Valentin in Romania
 

Cei care doresc sa-si petreaca Sfantul Valentin in tara pot alege un sejur la munte . De exemplu, daca mergi la pensiunea Domnita din Maramures, pentru un pachet de 3 zile platesti 400 lei. Pretul include cazarea de 2 nopti cu pensiune completa pentru doua persoane si o seara festiva cu muzica populara traditionala.

Sibiul este un oras cultural medieval foarte potrivit pentru un sejur romantic de Ziua Indragostitilor. O minivacanta de 3 zile la Hotel Hilton (4 stele) te costa 75 lei de persoana. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun, o cina, acces gratuit la spa, taxe locale si un discount de 10% la terapiile spa.

Daca vrei sa incerci ceva nou, poti alege un sejur pe litoralul romanesc, la un hotel confortabil. Un sejur de 4 stele in Mamaia costa 210 lei de persoana, conform agentiei Getica Turism. Pachetul include 2 nopti de cazare cu mic dejun intr-o camera matrimoniala cu vedere la mare, o cina romantica la restaurant sau in camera, acces gratuit la fitness, sauna si jacuzzi, precum si un serviciu de late breakfast si late check out.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea