Vacante

#faliment skyeurope #companii aeriene low cost #zboruri #oferte speciale #discounturi #wizz air #easy jet #sky europe #bilete de avion

Oferte pentru toamna 2009 si primavara 2010 la companiile aeriene low cost

Daca vei calatori in urmatoarea perioada, poti beneficia de preturi reduse la zborurile de toamna. Companiile aeriene au scos pe piata oferte speciale si discounturi pentru calatoriile cu avionul din toamna 2009 si primavara 2010 .

Preturi de la 9 la 99 euro

Pentru perioada 1 octombrie – 15 octombrie 2009, se vand avion intre 9 si 99 euro. Pretul include toate taxele aferente, conform Sky Europe . Biletele sunt valabile pentru destinatiile europene. Mai multe detalii gasesti pe site-ul oficial al companiei low cost.

Preturi mici pentru zborurile din primavara 2010

Au aparut oferte pentru zborurile din perioada de primavara a anului viitor. Astfel, daca vei zbura spre Alicante, Faro sau Malaga din Europa, poti cumpara deja avion la 28.90 euro, conform easyJet. Pretul include taxele aferente. Orasele de plecare sunt Belfast, Bristol, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Liverpool, Londra, Manchester si Newcastle.
 

avion de la 70 Ron

Daca vei calatori in perioada 15 septembrie 2009 – 26 martie 2010, poti gasi acum bilete de avion cu preturi de la 70 Ron de persoana (un singur zbor, cu toate taxele incluse), anunta compania aeriana low cost Wizz Air. Oferta include 20 de mii de locuri, iar rezervarile se pot face in perioada 28 august si 1 septembrie 2009.

Update

Pasagerii care si-au rezervat bilete de avion la compania SkyEurope pentru zborurile din perioada 1 septembrie 2009 - 26 martie 2010 au posibilitatea sa cumpere bilete Wizz Air, la 30 euro. Pretul are toate taxele incluse si este valabil pentru o singura calatorie, pentru zborurile din Praga si din Budapesta, anunta compania Wizz Air intr-un comunicat, ca urmare a falimentului declarat SkyEurope.

Rezervarea unui bilet Wizz Air in baza unuia SkyEurope trebuie sa fie realizata pana la data de 15 septembrie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea