Vacante

#bulgaria #vacanta

Oferte pentru litoral 2008 in Bulgaria

Bulgaria continua sa atraga turistii romani si in acest an. Ofertele pentru litoral au aparut, atat pentru perioada sarbatorilor de Paste, cat si pentru perioada estivala.

In Bulgaria ajungi repede, pentru ca principalele statiuni se afla la aproximativ 60 km de Vama Veche. Anumite hoteluri acorda gratuitate pentru copiii cu varste de pana la 14 ani. Hotelurile ofera o gama variata de cazare, de la mic dejun pana la all inclusive. Se pot face excursii optionale.

Oferte in statiunea Primorsko.

Un sejur de 7 nopti costa 294 euro in iulie-august. Pachetul include o saptamana de cazare la un hotel de 4 stele cu all inclusive. Cei care merg in familie au posibilitatea sa incerce meniul special pentru copii mici si bebelusi. Adultii beneficiaza saptamanal de o seara cu specific bulgaresc si de concerte de folclor. Taxa de statiune este de 6 euro.

Oferte in statiunea Sunny Beach .

Un sejur de o saptamana ajunge la 308 euro pentru o dubla, in iulie-august si 230 euro in iunie sau septembrie. Pachetul include cazarea de 7 nopti la un hotel de 4 stele cu mic dejun. Un supliment de demipensiune costa 7 euro pe zi. Daca faci rezervare pana la sfarsitul lunii martie beneficiezi de o reducere de 10%. Balchik_View

Oferte in statiunea Balchik .

Hotelurile de 3 stele sunt ceva mai ieftine, un sejur ajungand la 260 euro in iulie-august. Pachetul include 7 nopti de cazare cu all inclusive. Se acorda o reducere de 10% pentru toate rezervarile facute inainte de 31 martie.

Oferte in statiunea Nisipurile de Aur.

Statiunea este una dintre cele mai cunoscute si mai cautate in Bulgaria, astfel incat si preturile sunt ceva mai ridicate. Un sejur costa 420 euro pentru 7 nopti, cu all inclusive, la un hotel de 4 stele. Taxa de statiune este de 6 euro/sejur. Oferte in statiunea Nessebar . Un hotel de 5 stele ofera camere la 33 euro pe zi in iunie si septembrie si la 46 euro in iulie. Oferta este valabila pentru minim 5 nopti de cazare, cu demipensiune. Parcarea te costa 3 euro pe zi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea