Vacante

#oferte #last minute #turism

Oferte last minute pentru toamna-iarna 2010 si 2011

Chiar daca in aceasta perioada mai putina lume pleaca in vacanta, nu inseamna ca nu-ti poti face planuri pentru mai tarziu. Arunca un ochi pe o oferta last minute , pentru a plati mai putin pentru o viitoare vacanta.

Daca iti doresti ceva nou pentru vacanta de iarna , viziteaza lacul Alleghe, din Italia. In sezonul rece, regiunea lacului se transforma intr-un paradis al sporturilor de iarna, printre care, patinajul. Exista zona de schi, cu skibus si instructori. Zona este linistita si ofera privelisti deosebite asupra Alpilor.

Hotelurile ofera numeroase servicii si facilitati, de la baia cu aburi la seri de dans. Intre 19 decembrie 2010 si 26 martie 2011, o camera la un hotel de 4 stele te costa de la 58 euro pe noapte, conform agentiei Perfect Tour.

Cei care s-au casatorit in acest an si nu au apucat sa plece inca in luna de miere, mai pot alege ca destinatie de vacanta Tenerife, in octombrie. Pretul unui pachet incepe de la 629 euro de persoana, conform agentiei Cocktail Holidays . Oferta asigura cazarea cu mic dejun la un hotel de 4 stele si transportul cu avionul.

Exista si pentru Craciun si Revelion oferte last minute, in special in unitatile de cazare unde locurile sunt putine si se rezerva din timp. Astfel, in Moeciu, un sejur de 3-4 nopti costa 720 sa 990 lei de persoana, conform agentiei Terra Tour Holidays. Pachetul asigura cazarea la pensiune cu mic dejun si cina festiva.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea