Vacante

#vacanta last minute paste #paralia katerini #costa brava #vacanta paste #italia #istanbul #spania #grecia #turcia #bologna #destinatii de vacanta #vacanta last minute

Oferte last minute de Paste: iata pentru ce destinatii poti opta

Ai uitat sa faci rezervari pentru vacanta de sarbatori si te-ai hotarat pe ultima suta de metri ca iti doresti sa vizitezi un loc nou? Iata ce oferte last minute pun la bataie agentiile de turism pentru sejururi in perioada sarbatorilor:

Istanbul, Turcia

Sursa foto: nancyandshawnpower.com

Daca te hotarasti sa pleci intr-o vacanta la Istanbul pentru a-ti petrece Pastele acolo, trebuie sa stii ca sejururile de 3 zile pornesc de la 150 de euro de persoana. In pachet este inclus si transportul cu autocarul. Cazarea pentru aceasta oferta este la un hotel de 3 stele, Ephessus, si include mic dejun. Pe intreaga durata a excursiei vei avea la dispozitie un ghid local de origine romana si un insotitor de grup. Plecarea se face din Cluj, joi noaptea, iar ziua revenirii este a doua zi de Paste.

Sursa foto principala: barcelonaphotoblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea