Vacante

#paste #grecia #1 mai #bulgaria #cipru #turcia

Oferte doi in unu, Paste si 1 Mai la pachet

Una dintre caracteristicile turistice ale acestei primaveri o reprezinta posibilitatea de a petrece o vacanta care sa includa Pastele si ziua de 1 Mai.

Agentiile de turism propun deja pachete speciale in aces sens. Paste si 1 Mai in Cipru Un sejur de 6 zile cu mic dejun costa 555 de euro la un hotel de 5 stele din Larnaca. La 2 stele oferta ajunge la 395 de euro pentru o camera dubla, incluzand totodata transportul cu avionul. Ofertele includ in pret diverse bonusuri, de la trasportul la biserica pentru slujba de Inviere, oua de paste si supa traditionala Magiritsa la un pranz festiv cu spectacol folcloric grecesc. Copiii beneficiaza de servicii speciale, terenuri de joaca, baby sitting, sony playstation, etc.

Paste si 1 Mai in Grecia

Una dintre destinatiile preferate in acest an este Grecia. Daca vrei o vacanta cu adevarat speciala, alege Santorini . Este ceva mai scumpa decat alte destinatii din aceasta tara, insa insula ofera o experienta cu totul deosebita. Un sejur de 4 nopti incepe de la 590 de euro, in care sunt incluse transportul cu avionul, cazarea de 4 stele cu mic dejun si transferul la hotel. Pentru Santorini intereseaza-te de pozitionarea hotelului. Unele camere ofere privelisti de 180 de grade asupra marii. Poti savura o cafea de pe o terasa special amenajata la inaltime, pe stancile. Totodata insa este in general nerecomandat sa mergi cu copiii mici.

Paste si 1 Mai in Bulgaria O vacanta la Nisipurile de Aur costa 99 de euro si include zilele de Paste si de 1 Mai. Pachetul all inclusive implica 3 nopti de cazare la un hotel de 3 stele, cu gratuitate pentru copiii pana in 2 ani. Acestia beneficiaza si de un kids club . Adultii pot practica diverse sporturi, tenis de masa, mini-fotbal, polo, etc.

Plaja pe Nisipurile de AurPaste in Turcia si Bulgaria Un circuit de 10 zile in Turcia si Bulgaria costa 255 euro + 299 lei de persoana. In pachet intra transportul cu un autocar de 3 stele, cazari la hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun si insotitorul de grup. Excursia iti da posibilitatea sa vizitezi cateva monumente istorice si muzee, sa faci cumparaturi in centrele de shopping mai importante.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea