Vacante

#litoral romanesc #statiuni #hotelieri

Oferte de vacanta pe litoralul romanesc. Platesti un loc si merg doi

Pe litoralul romanesc preturile incep sa scada. Cu pachetul " Platesti un loc si merg doi", doua persoane pot petrece cinci nopti la un hotel de doua stele din Neptun, cu trei mese pe zi pentru 150 de euro.

Oferta de criza vine dupa ce hotelierii de pe litoralul romanesc au inregistrat pana acum un numar mai mic de turisti decat in anii trecuti.

Pachetul "Platesti un loc si merg doi" este momentan valabil doar pentru opt hoteluri de doua stele din Neptun. Cu 650 de lei, doua persoane pot petrece cinci nopti cu pensiune completa la hotelurile Prahova, Balea, Craiova, Slatina , Romanta , Terra, Caraiman si Clabucet , oferta valabila in lunile iulie si august.

Camerele incluse in oferta nu sunt prevazute cu aer conditionat si nici cu minibar sau televizor.

"In sfarsit incepem si noi sa avem oferte la nivelul tarilor din jur. Este noutatea anului si sunt sigur ca in curand vor aparea asemenea programe la nivel national, care pot salva turismul intr-un an greu", a declarat pentru Gandul Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Cresterea TVA nu va afecta preturile vacantelor din Romania. Agentiile de turism membre ANAT au anuntat ca nu vor majora tarifele pentru vacantele din acest sezon.

"Decizia este una fireasca in contextul in care ne confruntam cu o scadere accentuata a vanzarilor din lunile mai - iunie pe anumite destinatii, cuprinse intre 20-40%", explica Corina Martin, presedintele ANAT.
 

Autor: Laurentiu F.


Sursa foto : flickr.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea