Vacante

#varf de sezon #sezon #oferte de vacanta

Oferte de vacanta la sfarsit de sezon

Sezonul estival va lua sfarsit in luna octombrie, pentru ultimele destinatii inscrise pe harta de vara. Cei care vor inca sa plece pe undeva, inainte de sarbatorile de iarna , mai au cateva sanse. Egiptul, Israelul, Spania sau chiar Europa reprezinta alegeri potrivite pentru sfarsitul de sezon.

Europa in toamna 2010
 

Cei care vor un strop de relaxare mediteraneana in aceasta toamna, pot merge in Croatia. La sfarsitul lui octombrie, poti vizita Parcul National Plitvice , declarat monument mondial UNESCO. Vegetatia luxurianta si peisajele salbatice sunt impresionante la mojlocul toamnei.

Un circuit Croatia-Austria costa 399 euro de persoana, conform agentiei Interra Travel . In program sunt incluse numeroase orase si obiective turistice, de la Viena si Budapesta la peninsula Istria si pesterile Postojna.
 

Oferte last minute in Egipt
 

Sfarsitul sezonului estival si perioada de toamna sunt  foarte potrivite pentru o vacanta in Egipt. Daca prinzi o oferta last minute , poti plati de la 400 euro de persoana pentru un sejur de o saptamana intr-un hotel de 5 stele. De exemplu, in Hurghada un astfel de pachet incepe de la 395 euro de persoana, conform agentiei Perfect Tour. Pachetul asigura zborul cu avionul si 7 nopti de cazare cu demipensiune.
 

Sejururi de toamna in Eilat , Israel
 

Cei care vor sa faca plaja si baie in mare pot merge in Israel, la Eilat. Statiunea de la Marea Rosie atrage turistii de pretutindeni gratie exotismului sau. Pe langa vegetatia luxurianta si combinatia de munte si mare, orasul este un veritabil centru de distractie, shopping si scufundari.

In octombrie, un sejur costa 554 euro la un hotel de 3 stele, conform agentiei Paralela 45. Pachetul asigura 7 nopti de cazare cu mic dejun.
 

Sejururi in Costa Brava
 

Cei care vor sa mai prinda un pachet de vacanta specific sezonului estival pot merge in Costa Brava. Pana spre mijlocul lunii octombrie, o saptamana costa 395 euro de persoana, conform agentiei Calibra Travel. Pachetul asigura cazarea cu trei mese pe zi la un hotel de 4 stele, biletul de avion, taxele de aeroport, transferul la hotel, asistenta turistica si o excursie de grup la Barcelona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea