Vacante

#munte #schi #destinatii 2011 #iarna

Oferte de vacanta la munte dupa Anul Nou

Lunile ianuarie si februarie sunt unele dintre cele mai avantajoase pentru cei care isi doresc o vacanta la munte . Statiunile montane au suficienta zapada, iar preturile la cazare sunt mai mici in aceasta perioada.

Cat costa in iarna 2011
 

Austria este de departe preferata romanilor in ceea ce priveste vacantele la schi. Chiar daca nu se numara printre cele mai ieftine destinatii in mod obisnuit, in ianuarie si februarie gasesti oferte avantajoase pentru sejururile la munte in Austria.

Astfel, in regiunea Carinthia, una dintre cele mai cunoscute si mai frumoase zone turistice, poti sta o saptamana cu 279 euro, conform agentiei Demian Travel. Oferta asigura 7 nopti de cazare cu all inclusive intr-un hotel de 3 stele din Kremsbrucke (Klammer Gasthof) pentru perioada 29 ianuarie – 5 februarie 2011 .

In localitatea Sautens, in perioada ianuarie-februarie 2011, o camera dubla costa 62 euro de persoana, conform agentiei . Oferta este valabila pentru un hotel de 4 stele cu demipensiune.
 

Bulgaria, o destinatie greu de refuzat
 

turism .

De asemenea, exista si oferte speciale in care, pentru un anumit numar de nopti platite, stai in plus, gratuit, inca una sau doua nopti. Astfel, pentru 4 nopti platite, la pretul total de 133 euro de persoana, stai 6 nopti, conform aceleasi agentii. Copiii cu varste mai mici de 6 ani care stau in camera cu doi adulti beneficiaza de gratuitate.
 

Schi in Italia
 

Italia nu are preturi foarte mici la hoteluri, in special daca alegi o regiune montana mai cunoscuta. In schimb, in zonele mai putin faimoase, la cabane, gasesti preturi ceva mai mici. Astfel, in regiunea Sautens, in statiunea Bondone poti sta la o cabana de 4 stele cu 51 euro pe noapte, conform agentiei Select Travel. Pretul asigura cazarea cu demipensiune.

In Dolomiten, in februarie, o camera la un hotel de 4 stele costa 60 euro pe noapte, conform aceleiasi agentii. In statiunea Predazoo poti sta o saptamana la un hotel de 3 stele cu 361 euro, conform agentiei Paradis Tours. In pret sunt incluse cazarea in camera dubla, demipensiunea, asistenta turistica, precum si ski-pass-urile.
 

Schi si spa in Slovacia
 

Oferte atractive gasesti si in Slovacia. In statiunile montane sunt oferte de vacanta pentru turistii interesati de o relaxare la spa, dar si pentru amatorii de schi.

In statiunea Stary Smokovec din poti sta cu 56 euro pe noapte, conform agentiei Elmundo Tour. In pret sunt incluse cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, taxele locale, jacuzzi, sauna, piscina, conexiunea wifi si parcarea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea