Vacante

Oferte de Craciun pentru 2007

Anul acesta ofertele de sarbatori la mare cautare au fost cele de peste hotare. Tot mai multi romani isi petrec concediul in strainatate, iar preferatele sunt vacantele exotice. Craciunul a devenit o ocazie potrivita pentru o excursie peste granita, in ciuda ideii ca sarbatoarea aceasta se petrece numai in familie.

Pentru cei interesati, mai exista inca oferte pentru Craciun. Puteti merge impreuna cu cei dragi, pentru ca exista si astfel de facilitati.

Craciun pe schiuri in Italia

In Predazzo, langa partia Val di Fiemme, un apartament pentru 7 nopti te costa in jur de 500 de euro. Apartamentul fiind pentru 4 persoane, pretul este chiar rentabil. In suma intra cazarea, consumul de apa, curent si gaze. Se poate sa mai platesti in plus unele servicii obligatorii, precum lenjeria de pat, curatenia finala, intre 10 si 50 de euro. Pentru cupluri, sau cei care vor mai multa intimitate, exista apartamentul de 2 persoane cu preturi incepand de la 280 de euro, pentru 7 nopti. Cina festiva optionala este in jur de 35 de euro. Dupa ce vii de pe partie te poti relaxa la un spa sau intr-o ; 6 sedinte te costa 35 de euro.

Schi de top in Bulgaria bansko statiune

Cei care isi doresc sa ajunga in cea mai renumita statiune montana bulgara pot alege o vacanta in Bansko . Este cel mai modern centru de ski din Bulgaria si ofera pasionatilor o retea de partii de peste 65 de km. O camera dubla pentru 2 – 3 persoane, la un hotel de 4 stele, te costa in perioada Craciunului cam 81 euro pe noapte. In pret intra cazarea, demipensiunea si transportul catre partii. Pentru cina de Craciun vei mai da inca 650 – 70 de euro.

Cea mai cautata destinatie de ski, Austria

Insa destinatia preferata pentru schiat in perioada Sarbatorilor de iarna este Austria. Un sejur de 7 nopti in statiunea Tauplitz te costa in jur de 675 euro, la un hotel de 3 stele. In tarif sunt incluse cazarea, demipensiunea, o cina tematica saptamanala, transportul pe partii. Alte servicii si facilitati pe care le gasesti aici sunt zapada permanenta, camere de joaca pentru copii, centru wellness, sauna, uscator de skiuri. Nici animalul tau de companie nu este uitat. Pentru a putea sa petreci Craciunul cu adevarat in familie, adu-ti cu tine si micul prieten. Te costa numai 4 euro pe zi.  Trimite o felicitare muzicala de Craciun felicitari de craciunfelicitari de craciunfelicitari craciun felicitari craciunfelicitari craciunfelicitari craciun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea