Vacante

#obiective turistice #obiective turistice japonia #destinatii de vacanta japonia #Tokyo Tower

Obiective turistice din Japonia care au dezamagit turistii

Japonia este o destinatie de vacanta foarte ofertanta in plan turistic, cu multe atractii si obiective unice in lume. Pe langa temple vechi si gradini impresionante, insa, Japonia are si obiective comerciale care au dezamagit turistii.

Pentru a evita dezamagirile, este importanta documentarea. In acest fel, se poate face o lista cu atractii turistice care corespund preferintelor fiecaruia. Iata cateva obiective turistice din Japonia care au nemultumit turistii:
 

Palatul Imperial, Tokyo


Tokyo este unul dintre principalele orase japoneze vizitate de straini. Ca orice oras important, Tokyo are obiective considerate de prima mana, dar care in realitate, la o vizita concreta, lasa o impresie proasta. Asa se intampla cu Palatul Imperial.

Multi straini care nu se documenteaza inainte despre acest obiectiv se asteapta la o cladire grandioasa. Palatul Imperial din Tokyo, insa, nu are nimic din spendoarea Palatului Buckingham din Londra, de exemplu.
 

Ceremonia ceaiului


O experienta pe care si-o doresc multi straini care viziteaza Japonia este aceea de a asista la o ceremonie a ceaiului. Aceasta este o ocazie de a vedea specialistii imbracati in kimonouri care executa miscari precise, in cadrul unei ceremonii care fascineaza lumea occidentala. In realitate, insa, multi turisti au fost dezamagiti ca au mers sa priveasca cum se pregateste un ceai intr-un timp perceput ca fiind exagerat de lung.
 

Tokyo Tower


Tokyo Tower se vrea o imitatie a Turnului Eiffel si face parte din monumentele moderne din Tokyo pe care turistii sunt incurajati sa le vada. Pe langa forma imitativa a turnului, turistii sunt nemultumiti de produsele vandute in aceasta cladire. Ghidurile de turism atrag atentia asupra faptului ca produsele comercializate sub numele unor branduri celebre sunt contrafacute.

Barul din Park Hyatt Tokyo


Cei carora le-a placut filmul "Lost in Translation" au posibilitatea sa viziteze barul din hotelul Park Hyatt Tokyo, unde se intalnesc Bob si Charlotte. Barul, insa, conform mai multor straini, arata ca oricare altul si nu are nimic special, asa cum se intampla cu alte locuri in care s-au facut filme.

Sursa foto: naturalone.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea