Vacante

#companie aeriana #bilete de avion #zboruri viena #niki luftfahrt #blue air #zboruri cluj

O noua companie de zbor si oferte de sarbatori

Incepand cu 2010, romanii vor putea zbura cu o noua companie aeriana. Operatorii de transport aerian continua sa propuna oferte promotionale pentru calatoriile din 2010.

O noua companie de zbor pentru romani

Incepand din 1 februarie 2010, compania austriaca NIKI Luftfahrt GmbH va opera zboruri directe de la Bucuresti la Viena. Ruta in cauza este lansata ca urmare a disparitiei ei, odata cu falimentul Sky Europe. Zborurile au plecarea de pe aeroportul Henri Coanda , iar aeronavele folosite sunt de tip Airbus A320.

Biletul pentru o singura calatorie este de 29 euro, la care se adauga taxele si poate fi deja achizitionat.

Compania NIKI Luftfahrt GmbH a fost fondata in anul 2003 de catre campionul mondial la Formula 1, Niki Lauda. Din 2004, detine 24% din actiunile NIKI Luftfahrt GmbH. In 2008, compania aeriana a transportat in jur de 2.1 milioane de pasageri.

Preturi fixe la biletele de avion

Turistii romani care doresc sa calatoreasca cu avionul in perioada ianuarie – martie 2010 au posibilitatea sa achizitioneze biletul de avion la preturi fixe, pana pe 24 decembrie 2009. Pentru rutele Cluj-Paris, Cluj-Roma si Cluj-Bucuresti, pasagerii platesc un pret fix de 29.99 euro, anunta compania aeriana low cost Blue Air.

Pretul este valabil pentru o calatorie dus, cu taxele incluse. Biletele se vand pana pe 24 decembrie si pot fi folosite pentru calatorii intre 1 ianuarie si 27 martie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea