Vacante

#companii aeriene #zbor #bilete de avion #germanwings #zboruri #catania # zboruri noi # jerez de la frontera

Noutati la companiile aeriene: zboruri noi spre Jerez de la Frontera si Catania

O noua destinatie de zbor a fost anuntata pentru vara 2012. Este vorba despre Jerez de la Frontera, un oras spaniol care va putea fi vizitat cu plecare din Koln/Bonn, anunta compania aeriana Germanwings.
 

Jerez de la Frontera, Germanwings
 

Jerez de la Frontera se afla in celebra regiune Andalucia, pe Costa de la Luz. In anii '80 si '90 s-au desfasurat aici curse de Formula 1. Tot in Jerez de la Frontera are loc marele premiu al Spaniei la motociclism, care atrage in jur de 200.000 de vizitatori pe an. Pasionatii de cai au ocazia sa viziteze Scoala Regala de Ecitatie. Primul zbor spre Jerez de la Frontera va avea loc pe 25 martie 2012. Rezervarile pot fi facute pe site-ul companiei aeriene.
 

Bacau-Catania, blue air
 

O noua destinatie cu plecare din Bacau a fost anuntata de catre compania aeriana Blue Air. Prima companie de smart flying lanseaza o noua destinatie directa din Bacau, respectiv, Catania.

Cursa dintre cele doua destinatii va fi operata in perioada 25 martie - 27 octombrie 2012, in zilele de marti, joi si sambata. Compania Blue Air a introdus orarul de vara pentru perioada 25 martie - 27 octombrie 2012, cu urmatoarele destinatii:

Bucuresti catre Barcelona, Madrid, Stuttgart, Bologna, Milano(Bergamo), Lisabona, Roma si retur
Bacau catre Bruxelles, Dublin, Londra si retur
Sibiu catre Stuttgart si retur.

Biletele au preturi care incep de la 14.99 euro pe segment.
 

Anulari de zboruri si reorganizari in orarul de iarna, Wizz Air
 

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca a fost nevoita sa anuleze 10% din zboruri si sa reorganizeze 75% din orarul de iarna din si spre aeroportul Baneasa din Bucuresti, din cauza deciziilor aeroportului de schimbare a restrictiilor de zbor. Noile restrictii sunt valabile incepand cu 29 octombrie si nu mai permit operarea zborurilor in intervalul 22:00 - 6:00.

"Conform estimarilor noastre aeroportul va pierde in sezonul de iarna 40.000 de pasageri Wizz Air. Noua restrictie ii va afecta in cea mai mare masura pe pasagerii nostri, dat fiind faptul ca Wizz Air inregistreaza cel mai mare trafic pe Baneasa si in Romania. Wizz Air este una dintre putinele companii care continua sa creasca si sa investeasca in Romania, dar aceasta strategie trebuie reconsiderata avand in vedere restrictiile de pe Aeroportul Baneasa si planurile de anul viitor de restrangere a operatiunilor" a declarat Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer Wizz Air.
 

Sursa foto: aboutlawsuits.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea