Vacante

#lufthansa #companii aeriene #turism #tarom #zboruri iasi #zboruri dubai

Noutati la companiile aeriene: zboruri noi din Iasi si Dubai

O noua companie a patruns pe piata romaneasca oferind zboruri spre Dubai cu plecare din Bucuresti. Din aceasta toamna, mai multe curse sunt disponibile intre Iasi si destinatii internationale, precum si zboruri ieftine pentru Asia si Europa. Iata care sunt noutatile aduse de companiile aeriene pentru urmatoarea perioada.

flydubai a intrat pe piata romaneasca

Noua companie intrata pe piata romaneasca este flydubai. Compania low cost a anuntat 4 zboruri pe saptamana si intentioneaza sa aiba zboruri zilnice cu destinatia Dubai. Din 28 octombrie 2012 va fi disponibil cel de-al 4-lea zbor saptamanal, primele trei fiind in prezent lunea, miercurea si duminica.

Un bilet de avion dus-intors Dubai-Bucuresti costa de la 450 euro, cu toate taxele incluse, 20 kg bagaj de cala si 7 kg bagaj de cabina, la care se poate adauga un bagaj de mana sau pentru laptop. Pasagerii care doresc un loc cu un spatiu mai mare pot beneficia de acest serviciu contra unei taxe de 21 de euro.

Compania flybudai are in prezent zboruri spre destinatii precum Ucraina, Georgia, Rusia, Serbia, Armenia si Azerbaijan. Reteaua de operare acopera peste 45 de destinatii din Oceanul Indian, Europa de Est, Europa Centrala, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Compania a fost infiintata in 2008 si este detinuta de guvernul din Dubai.

Noi curse din Iasi cu Tarom

Compania aeriana Tarom urmeaza sa dezvolte un nou centru operativ. Astfel, din iasi vor fi introduse curse noi, pe rute internet si externe.

Compania Tarom lanseaza ruta Iasi-Roma si retur din 1 decembrie 2012. Noua ruta va avea o frecventa de 3 sau 4 ori pe saptamana. Din vara 2013, de pe aeroportul din Iasi compania va lansa noi curse spre orase precum Londra, Paris, Torino sau Verona.

Din vara 2012, compania intentioneaza sa mareasca numarul curselor pe ruta Bucuresti-Iasi.

Zboruri cu preturi promotionale spre Asia, cu Lufthansa

Compania aeriana Lufthansa are oferte promotionale pentru destinatii din Asia. Astfel, un bilet de avion pentru Seul costa de la 759 euro. Pentru Beijing, pretul biletului incepe de la 569 euro, iar pentru Hong Kong, de la 619 euro.

Alte destinatii cu preturi promotionale sunt cele europene. Un bilet de avion dus pentru Berlin costa de la 49 euro, in timp ce unul din Bucuresti spre Dusseldorf costa de la 129 euro.

Un serviciu oferit de companie este cel al rezervarii flexibile. Pasagerii isi pot rezerva zborul si pretul este garantat 48 de ore. In acest timp, biletul de avion poate fi platit fara costuri aditionale.

Aeroportul din Sibiu, prietenos cu companiile low cost

O noua hotarare a Consiliului Judetean Sibiu a micsorat tarifele aeroportuare pe Aeroportul International Sibiu. Decizia a fost luata in urma unor discutii cu operatorii aerieni. Astfel, companiile vor plati 3.8 euro in loc de 5.4 per pasager tariful de servicii si 1 euro in loc de 2.4 per pasager pentru tariful de securitate.

Decizia este menita a incuraja deschiderea de noi destinatii si introducerea segmentului de low-cost.

Foto: evengrounds.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea