Vacante

#oferte speciale #sejur #bilet de avion # pret bilete de avion # campanii promotionale avion # excursie in europa

Noutati la companiile aeriene: viziteaza Europa cu 99 euro

Companiile aeriene continua sa lanseze campanii promotionale pentru diverse destinatii. Cei interesati de o vizita in Germania gasesc avion la pretul promotional de 119 euro.
 

Germania cu 119 euro si avion de la 130 euro spre 19 destinatii Tarom
 

Compania aeriana Tarom a anuntat lansarea unei campanii promotionale cu peste 20.000 de bilete de avion pentru anul 2012, la un pret de 119 euro. Pretul este pentru biletele dus-intors, cu toate taxele incluse, la achizitionarea acestora de pe website-ul companiei. Promotia este valabila pentru rutele: Bucuresti-Munchen-Bucuresti; Bucuresti-Frankfurt-Bucuresti; Sibiu-Munchen-Sibiu; Cluj Napoca-Frankfurt-Cluj Napoca si pentru zborurile care vor avea loc in perioada 15 ianuarie - 31 octombrie 2012. Pretul este disponibil pana pe 30 noiembrie 2011.

Compania aeriana Tarom dispune si de un serviciu de online , disponibil cu maximum 30 de ore si pana la 1 ora inainte de plecare. Acest serviciu este valabil si pentru zborurile spre Germania si permite pasagerilor sa-si aleaga singuri locul in avion.

Incepand cu 3 noiembrie, Tarom a anuntat continuarea seriei "Maratonul de iarna". Compania scoate la vanzare 2764 de bilete pentru 19 destinatii externe, de la 130 euro. Biletele sunt dus-intors, cu toate taxele incluse, achizitionate de pe website sau de la agentiile Tarom. Biletele de avion din campania "Maratonul de iarna" sunt valabile pentru destinatiile: Amman, Amsterdam, Atena, Beirut, Barcelona, Budapesta, Belgrad, Cairo, Frankfurt, Viena, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Roma, Paris, Salonic, Sofia. Biletele trebuie cumparate in perioada 3 noiembrie - 30 noiembrie 2011, iar zborurile trebuie sa se incadreze intre 3 noiembrie si 10 decembrie 2011 .
 

Oferte de zboruri pentru Europa cu 99 euro
 

Compania aeriana Lufthansa propune bilete de avion spre Europa, de vineri pana duminica, pentru perioada 1 decembrie 2011 - 15 martie 2012. Preturile biletelor de avion spre orasele europene incep de la 99 euro, dus-intors, cu toate taxele incluse.

Zborurile spre Frankfurt, Munchen si Dusseldorf costa de la 99 euro, iar cele spre orase precum Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Paris, Madrid costa de la 159 euro.
 

Preturi promotionale spre Italia
 

Alitalia propune bilete de avion de la 114 euro spre unele dintre cele mai cunoscute destinatii din Italia. Un bilet dus-intors pentru Milano incepe de la 114 euro, toate taxele incluse.
 

Sursa foto: wallpapers-place.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea