Vacante

#noutati la campaniile aeriene #site rezervari #concurs pasageri

Noutati la companiile aeriene: un nou site de rezervari si un concurs pentru pasageri

Companiile aeriene anunta cresteri ale numarului de pasageri si lanseaza noi platforme pentru rezervarile online de bilete de avion. In plus, cei care isi doresc o vacanta in aceasta vara pot sa se inscrie la un concurs pentru a castiga un premiu pentru toata familia.


Mai multi pasageri pe aeroportul din Cologne, Germanwings


Compania aeriana Germanwings anunta cresterea numarului de pasageri in luna mai, in aeroportul Cologne. Compania aeriana a transportat luna trecuta 737.600 de pasageri, cu 3.3% mai multi decat in aceeasi perioada din 2011. Rata de ocupare a inregistrat o crestere de 2%, ajungand astfel la 78.6%.

Compania germana isi mentine pozitia de lider de piata pe aeroportul din Cologne si a redobandit aceasta pozitie pe aeroportul din Stuttgart.


Un nou site, Wizz Air


Compania aeriana Wizz Air a lansat noul site de rezervari online, ca urmare a depasirii capacitatii platformei online din 2004. De la aparitia site-ului, in 2004, pana in prezent, 50 de milioane de pasageri au inregistrat rezervari online.

Wizz Air are zboruri din Bucuresti, 123 saptamanale spre 24 de destinatii ale Europei de Vest. Compania face, totodata, legatura cu 70 de destinatii din 25 de tari.


Expozitie de avioane pe Baneasa, in iulie


Pe 21 si 22 iulie va avea loc pe Aeroportul International Baneasa prima expozitie de aviatie generala din Romania: Bucharest International Air Show&General Aviation Exhibition. In cadrul evenimentului vor fi expuse zeci de aeronave.


Concurs Air France: o excursie la Disneyland


Compania aeriana Air France a lansat un concurs al carui premiu este o excursie la Disneyland Paris, pentru doi adulti si doi copii. Premiul include biletele de avion si doua nopti de cazare cu bilete de intrare in parcul de distractii. Alte premii acordate sunt bilete de intrare la Disneyland Paris, machete de avion si valize Air France.

Cei interesati trebuie sa se inscrie pe site-ul oficial al companiei, in pagina de concurs, pana pe 15 iulie 2012 si sa respecte regulamentul.

Sursa foto: thenutritionpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea