Vacante

#companii aeriene #turism #bilet de avion

Noutati la companiile aeriene: suplimentari de zboruri si noi tehnologii

Operatorii aerieni suplimenteaza zborurile spre Italia in iulie 2012 si acorda premii pasagerilor inscrisi la concursuri.

Iata care sunt noutatile aduse de companiile aeriene pentru urmatoarea perioada:

Concurs pentru zborurile spre Istanbul, Tarom

Compania aeriana Tarom lanseaza un concurs pentru pasagerii care au calatorit la Istanbul cel putin de doua ori in vara 2012. Pasagerii trebuie sa trimita pana in octombrie copiilor biletelor de avion pentru a intra in tragerea la sorti. Castigatorii vor primi doua bilete de avion pe oricare dintre destinatiile europene pe care opereaza Tarom.

Un alt avantaj il au copiii care au calatorit cu avionul la Istanbul. Cei care calatoresc la Istanbul intre 27 iunie - 27 octombrie 2012 primesc o minge de fotbal semnata de Gheorghe Hagi.

Zboruri suplimentate Bacau-Londra, Blue Air

Compania aeriana Blue Air anunta noi zboruri pentru ruta Bacau-Londra. Aceste zboruri au fost introduse in zilele de 16, 20 si 22 iulie 2012. Totodata, compania anunta suplimentarea zborurilor pentru Bacau-Torino, in zilele de 29 iulie si 3 august 2012. Pentru a gasi zboruri ieftine, rezerva din timp biletele de avion.

Un nou avion supersonic va fi lansat pe piata

Inginerii in aeronautica din Statele Unite lucreaza la un avion supersonic care sa zboare din Londra in Sydney in numai 4 ore, se arata in Huffington Post. Noua aeronava este supranumita "Son of Concorde" in onoarea avionului care avea curse peste ocean, operate de Air France si British Airways.

Proiectul este realizat in colaborare cu Boeing, NASA, Gulfstream, Lockheed Martin. Un prototip al acestui avion este programat sa fie expus luna viitoare in Londra. Noul avion, cu numele de cod X-54, trebuie sa aiba o viteza care sa depaseasca 4000 km/h, adica aproximativ de doua ori mai mult decat viteza avuta de Concorde. Cu toate acestea, aeronava nu va fi folosita pentru cursele cu pasageri mai devreme de 2020 sau chiar 2030. In prezent, cel mai rapid avion are o viteza maxima de 1133 km/h, conform Brisbane Times, citat de Huffington Post.

Oferte speciale pentru biletele de avion spre Italia

Compania aeriana Alitalia promoveaza ofertele speciale pentru zborurile spre Italia. Preturile pentru o calatorie dus-intors, cu toate taxele incluse, incep de la 119 euro. Astfel, pretul este valabil pentru rutele Bucuresti-Milano. Cei care sunt interesati de o vacanta la Venetia in vara 2012 gasesc bilete de avion de la 140 euro. Zboruri ieftine sunt si pentru alte destinatii din Italia, precum Catania, Genoa, Torino, Alghero sau Napole.

Alte oferte speciale ale companiei aeriene se aplica pentru diverse alte destinatii europene. Un bilet de avion pentru Barcelona costa de la 149 euro, dus-intors cu toate taxele incluse. Un bilet pentru Miami te costa de la 855 euro, in timp ce unul pentru Beijing costa de la 596 euro.

Zboruri ieftine gasesti pentru destinatii precum Nisa (de la 170 euro), Malta (de la 186 euro), Londra (de la 176 euro) sau Madrid (de la 144 euro).

Foto: revescoaircharter.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea