Vacante

#lufthansa #cursa #germanwings #bilet de avion #klm # orar de vara 2012 # bari

Noutati la companiile aeriene: servicii noi si zboruri spre Bari

Din 2012, retelele de socializare vor fi folosite pentru alegerea vecinilor de scaun in timpul zborurilor. O alta companie anunta lansarea unei noi destinatii pentru orarul de vara 2012 .

Iata in continuare noutatile cu care vin companiile aeriene pentru urmatoarele luni:
 

Zboruri spre Bari in vara 2012, Germanwings
 

Compania aeriana Germanwings anunta introducerea in orarul de vara a unei noi destinatii: orasul italian Bari. Zborurile vor fi operate de doua ori pe saptamana, cu plecare de pe aeroportul Koln/Bonn. Zborurile sunt programate in zilele de marti si vineri, cu o aeronava Airbus A319 de 150 de locuri. Cei care sunt interesati de zborurile Koln - Bari pot achizitiona bilete de avion de pe site-ul companiei.
 

In case of, Lufthansa
 

Lufthansa informeaza pasagerii in timp util daca sunt probleme cu zborul acestora. Caderile masive de zapada sunt unul dintre principalele motive din aceasta perioada pentru problemele care apar uneori. Astfel, pasagerii companiei sunt informati in cazul de tulburari in traficul aerian, schimbari ale portii de imbarcare, intarzieri sau anulari de zboruri etc.
 

Alegerea vecinilor de scaun pe Facebook, KLM
 

Compania aeriana olandeza vrea sa implementeze un serviciu la inceputul lui 2012 prin care pasagerii sa-si poata alege vecinii de scaun cu ajutorul Facebook, LinkedIn . Pe lista pasagerilor vor aparea si profilurile de Facebook si LinkedIn.


Romanii zboara in interes de afaceri

 

Compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown a realizat un studiu prin interviuri telefonice, pe un esantion de 2000 de persoane din mediul urban, privind obiceiurile de zbor ale romanilor.

In 2011, peste 60% dintre repondenti au ales companii low cost pentru zborurile cu avionul, 36.9% cu Wizz Air si 25.6% cu Blue Air. Un procent de 21.1% a calatorit cu Tarom. Studiul arata ca majoritatea romanilor calatoresc in interes de serviciu in Italia. A doua tara este Franta (17%), urmata de Germania (16.9%) si Spania (14.2%).


Sursa foto: elcivics.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea