Vacante

#servicii #bilete de avion #companii aeriene #oferte promotionale

Noutati la companiile aeriene: reduceri, oferte promotionale si servicii noi

Cei care doresc sa calatoreasca in urmatoarea perioada in Dubai, Asia sau Europa, gasesc oferte cu preturi promotionale la companiile aeriene. Un nou serviciu este pus la dispozitia clientilor interesati sa plateasca biletele de avion in rate.

Iata in continuare noutatile aduse de companiile aeriene pentru clientii lor si preturile la biletele de avion promotionale, valabile in urmatoarea perioada:
 

Oferta promotionala pentru Dubai, Tarom
 

Compania Tarom lanseaza o oferta promotionala pentru destinatia Dubai. Aceasta destinatie face parte din sezonul de iarna 2011 si 2012. Dubaiul este primul centru turistic si de afaceri din Orientul Mijlociu si al doilea emirat ca marime. Pretul unui bilet pentru aceasta destinatie incepe de la 469 euro de persoana, dus-intors, cu toate taxele incluse, pentru biletele cumparate de pe site-ul companiei.
 

Bilete Blue Air prin cardAvantaj, Blue Air
 

Intre 10 decembrie 2011 si 31 ianuarie 2012 poti cumpara bilete de avion Blue Air platind in 5 rate prin cardAvantaj. Oferta este valabila pentru oricare dintre destinatiile operate de compania aeriana.
 

Reducere de 50% pentru biletele de avion, Air France
 

Air France ofera pasagerilor posibilitatea de a rezerva biletul de avion cu o reducere de 50%. Pentru a beneficia de aceasta oferta, rezervarea trebuie facuta pana pe 30 decembrie 2011. Data calatoriei trebuie sa fie pana pe 31 martie 2012. Clientii trebuie sa introduca codul WORLD425 in campul "Aveti un cod de reducere" in timpul procesului de rezervare. In acest fel, tariful final va fi redus cu 50 de euro.

Air France propune oferte cu preturi reduse pentru destinatii precum Paris, Shanghai, Singapore, Havana etc. Un bilet de avion pentru Paris costa de la 199 euro, iar unul pentru Shanghai, de la 539 euro. Pentru Asia, preturile biletelor de avion incep de la 509 euro, in timp ce preturile pentru America de Nord incep de la 655 euro de persoana, pentru o calatorie dus-intors cu toate taxele incluse.


Sursa foto: umich.edu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea