Vacante

#companii aeriene #turism #destinatii vacanta #promotii zboruri interne

Noutati la companiile aeriene: promotii la zborurile interne

Companiile aeriene aduc noi promotii pentru biletele de avion. Cei interesati de zboruri in Romania pot calatori in urmatoarele luni cu avionul la pret redus. In Paris s-a deschis cel mai nou boarding lounge. Iata noutatile aduse de companiile aeriene.

Zboruri ieftine: bilete de avion de la 79 euro, Tarom

Compania aeriana Rarom vinde peste 2500 de bilete de avion pe rutele interne cu preturi care incep de la 79 euro. Pretul biletelor este pentru calatoriile dus-intors si include toate taxele, pentru zborurile pe rutele interne din si spre Bucuresti. Promotia este valabila pentru cursele care vor avea loc intre 1 iulie-31 august 2012. Astfel, zboruri ieftine se gasesc pentru destinatii precum Timisoara, Iasi, Oradea, Cluj-Napoca, Targu Murez etc. Cei care zboara spre Sibiu, Targu Mures sau Suceava platesc de la 79 euro pentru un bilet de avion. Cei care calatoresc spre Timisoara sau Cluj-Napoca platesc de la 99 euro.

Un nou boarding lounge: Aeroports de Paris si Air France

Cel mai nou boarding lounge a fost deschis in avanpremiera de catre Aeroports de Paris si Air France. Acesta face parte din terminalul 2E al aeroportului CDG din Paris. Inaugurarea este programata pentru 28 iunie. Boarding lounge-ul are 16 porti de imbarcare, 7 dintre ele fiind pentru Airbus A380 si urmeaza sa deserveasca pana la 7.8 milioane de pasageri pe an. Suprafata are 6000 de metri patrati, este dotata cu magazine, baruri, restaurante si zone de lounge, fiind destinata zborurilor lung-curier si aeronavelor wide body.

Noul boarding lounge are un design modern, cu pereti de apa, copaci, o zona de tratament si infrumusetare si un muzeu.

Pe de alta parte, compania aeriana Air France a anuntat ca va desfiinta 5120 locuri de munca pana in decembrie 2013. In aceasta perioada, compania estimeaza desfiintarea a 1710 locuri de munca ca urmare a pensionarilor si demisiilor. Compania acorda stimulente pentru retragerea inainte de termen, pentru joburile part time, plecari voluntare si aranjamente intre piloti si echipajul de bord.

Modificari in orarul zborurilor directe Chisinau-Italia, Carpatair

Compania aeriana Carpatai anunta modificari de orar pentru zborurile directe Chisinau Italia. Modificarile sunt valabile pentru zborurile din iulie, pe ruta Chsinau - Italia, in 3 destinatii: Venetia, Roma si Milano. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul companiei.

Foto: passenlaw.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea