Vacante

#noutati companii aeriene #zboruri #oferte companii aeriene #bilete de avion

Noutati la companiile aeriene: o noua companie aeriana si noi oferte de zbor

Din vara 2012, exista o noua companie aeriana care opereaza zboruri din Romania si mai multe oferte de zbor. De asemenea, companiile aeriene se asteapta la o crestere a numarului de pasageri.
 

Air One, noua companie italiana low cost


Pe piata romaneasca a patruns o noua companie low cost, Air One. Compania aeriana italiana opereaza din Romania, de pe Aeroportul Otopeni, incepand cu 15 iunie 2012. Air One pune la dispozitia pasagerilor sai 4 zboruri pe saptamana din Bucuresti spre Venetia.

Cursele costa de la 79 euro si au o durata de 2 ore. Zborurile spre Venetia au plecare seara, la 22:15, iar cele spre Bucuresti sunt la 6:45. Compania aeriana opereaza zboruri din Italia spre Elvetia, Franta, Olanda, Spania, Belgia, Turcia, Ucraina, Danemarca, Germania, Cehia, Bulgaria, Romania si Italia. Plecarile se fac de pe aeroporturile Venetia Marco Polo, Pisa si Milano Malpensa.
 

Mai multi turisti spre Amsterdam


Compania aeriana KLM Romania lanseaza o campanie de promovare a Amsterdamului prin care se asteapta o crestere cu 30% a numarului de pasageri pe aceasta ruta. Campania se desfasoara in perioada 11 aprilie - 3 mai 2012. Pasagerii KLM dispun de mai multe zboruri saptamanale cu destinatia Amsterdam, iar biletele de avion costa de la 159 euro, cu toate taxele incluse.

In perioada aprilie-mai se deschide in imprejurimile Amsterdamului expozitia de flori din parcul Keukenhof, una dintre cele mai mari atractii olandeze in perioada de primavara.
 

O aeronava Boeing 737 se alatura flotei Carpatair


Compania aeriana Carpatair anunta marirea flotei printr-o aeronava Boeing 737, cu operare din aceasta luna. Initial, aeronava va fi folosita pe rutele obisnuite ale companiei. La finalul lui 2012, Carpatair anunta lansarea unor rute dedicate exclusiv acestui tip de aeronava. Aceasta ofera posibilitatea de a transporta mai multi pasageri pe rutele existente si de a fi folosita pentru distante mai lungi. Aeronava Boeing 737 are o capacitate de 148 de locuri.

Sursa foto : howstuffworks.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea