Vacante

#noutati companii aeriene #companie aeriana #tap portugal #companie aeriana portugheza

O noua companie aeriana intra pe piata romaneasca

Compania aeriana portugheza vine pe piata romaneasca a transportatorilor aerieni incepand din vara acestui an. Romanii si moldovenii vor avea mai multe zboruri intre Bucuresti si Chisinau.
 

Tap Portugal, o noua companie aeriana in Romania


Tap Portugal, operatorul aerian national al Portugaliei, urmeaza sa intre pe piata din Roamania de pe data de 30 iunie 2012. Compania aeriana va opera 3 zboruri directe pe saptamana pe ruta Bucuresti-Lisabona, cu aeronave Airbus A319. In Portugalia, comunitatea de romani este a 4-a ca marime, dupa cea din Cap Verde, Ucraina si Brazilia. Cursele spre Lisabona vor facilita accesul calatorilor spre destinatii precum Porto, Madeira, Azore sau Faro.

Compania aeriana Tap Portugal opereaza curse spre 51 de destinatii in 22 de tari europene. In 2011, Tap Portugal a transportat 5.70 milioane de pasageri, cu 9.3% mai mult decat in 2010.
 

Zboruri spre Chisinau, Tarom


Compania aeriana Tarom introduce noi zboruri pentru destinatia Chisinau din 14 mai 2012. Decizia a fost luata ca urmare a liberalizarii spatiului aerian dintre Republica Moldova si Romania. Programul zborurilor este disponibil pe site-ul oficial al companiei.
 

SkyTeam lanseaza Go Russia Pass


SkyTeam lanseaza permisul Go Russia Pass din 2 mai 2012. Cu ajutorul acestui permis, pasagerii beneficiaza de flexibilitate si de costuri mai mici pentru zborurile operate de Aeroflot, compania nationala rusa. Permisul este disponibil pentru pasagerii cu zboruri care pleaca din afara Rusiei daca folosesc una dintre cele 15 companii membre SkyTeam sau cu un bilet Go Round the World.

Aeroflot are o retea de zboruri interne si are baza la aeroportul Sheremetyevo din Moscova. In permisul Go Russia sunt incluse peste 30 de destinatii, printre care St. Petersburg.
 

BlueBiz, programul "Erou la birou"


Air France promoveaza programul BlueBiz, "Erou la birou", prin care pasagerii isi pot inregistra compania in program, iar colegii beneficiaza de zboruri gratuite sau de o cabina superioara. BlueBiz este un program dezvoltat de companiile Air France, KLM, Alitalia si Delta Air Lines exclusiv pentru persoane juridice. Prin intermediul programului, se primesc credite care pot fi transformate in bilete gratuite de avion sau conditii superioare de calatorie.

Sursa foto: youwall.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea