Vacante

#companii aeriene #noutati companii aeriene #bilete de avion

Noutati la companiile aeriene: noul Aeroport International Bucuresti-Sud

Capitala va avea un al treilea aeroport, de data aceasta, in partea de sud a orasului. Companiile aeriene continua sa-si largeasca gama de servicii si vin cu oferte noi pentru biletele de avion.
 

Aeroportul International Bucuresti-Sud


Capitala va avea un nou aeroport: Aeroport International Bucuresti-Sud. Proiectul a fost lansat oficial de catre Infra Group, in colaborare cu compania de consultanta in aviatie Lufthansa Consulting si avand ca asociati Romstrade si Blue Air. Aeroportul privat va fi construit pe o suprafata de peste 225 hectare in Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu, la o distanta de 20 km sud de Bucuresti.

Drumul principal de acces la noul aeroport este DN5, Bucuresti-Giurgiu. Acesta va fi proiectat pentru a gazdui in general aeronave de categoria C, destinate zborurilor scurte si medii din spatiul european, dar si in tarile vecine acestuia. Zborurile vor fi operate in general cu aeronave de tip Boeing B737 si Airbus A320, cu capacitati intre 120 si 180 de pasageri.

Aeroportul va gazdui si aeronave de capacitati mai mari, atat zboruri pentru pasageri, cat si cargo. Durata proiectului este de aproximativ 30 de luni de la obtinerea autorizatiei de constructie.
 

Acces liber al pasagerilor de la clasa Economic in salonul business, Tarom


Compania aeriana Tarom permite pasagerilor de la clasa Economic sa foloseasca saloanele business contra cost, pe Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti si pe Aeroportul International Cluj-Napoca. Ofera este valabila din 19 aprilie 2012. In Bucuresti, pasagerii de la Economic care doresc sa foloseasca salonul business platesc o taxa de 23 euro , iar cei din Cluj, 15 euro.

In saloanele business pasagerii au acces la telefon, PC, imprimanta, internet wireless, copiator, publicatii nationale si internationale.
 

Noi promotii la biletele de avion, Lufthansa


Compania aeriana Lufthansa lanseaza noi promotii la biletele de avion. Astfel, zborurile spre Dubai au preturi care incep de la 559 euro, cele pentru Bangkok, de la 759 euro, iar cele spre Rio de Janeiro, de la 819 euro. Cursele spre Europa au preturi care incep de la 99 euro. Astfel, un bilet de avion pentru Berlin costa de la 99 euro, iar unul spre Londra, Paris, Barcelona sau Roma, de la 159 euro.

Sursa foto : bucharestairports.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea