Vacante

# destinatie city break #orase europene #bilete de avion #kosovo #paris #germanwings #city-break #air france

Noutati la companiile aeriene: noi zboruri spre Kosovo si oferte city break

Companiile aeriene propun noi oferte promotionale la biletele de avion si oferte pentru urmatoarea perioada. Kosovo, Paris si Orlando sunt trei dintre destinatiile propuse pentru urmatoarea perioada.
 

Mai multe zboruri spre Kosovo, Germanwings
 

Compania Germanwings anunta diversificarea serviciului de conexiuni de pe aeroporturile germane catre , provinciei Kosovo. Acest serviciu va permite pasagerilor sa calatoreasca mai accesibil spre orasul din Kosovo. Una dintre legaturile spre Pristina se va face prin aeroportul Munchen. Alaturi de acesta, compania aeriana leaga si Dortmund in programul Pristina. Zborurile vor fi disponibile miercuri si duminica.

Pentru zborurile de pe aeroportul Berlin - Schonefeld spre Pristina se anunta adaugarea unor curse noi, miercurea si duminica. Biletele au preturi de la 89.99 euro cu taxele incluse.

De pe aeroportul Koln/Bonn vor fi operate inca doua curse spre Pristina, in zilele de duminica si miercuri.
 

Pachete city break pentru , Carpatair
 

Compania aeriana Carpatair a lansat pachete de city break pentru microbisti cu ocazia partidelor disputate de echipele romanesti FC Steaua Bucuresti si FC Vaslui pe 1 decembrie, in Europa League .

Un pachet costa de la 349 euro de persoana, cu toate taxele incluse si include transportul cu avionul, precum si cazarea cu mic dejun in hoteluri de 3 si 4 stele. La aceeasi companie se gasesc pachete city break pentru Italia, Germania, Ucraina si Moldova cu preturi de la 230 euro.
 

Zboruri la preturi promotionale, Air France
 

Air France propune o noua destinatie de zbor: Orlando. Preturile pentru biletele de avion incep de la 701 euro de persoana, cu toate taxele incluse.

Cei care doresc sa plece la Paris in urmatoarea perioada pot opta pentru bilete de avion la un pret special, 171 euro. Oferta promotionala este valabila pentru rezervarile facute pana pe 30 noiembrie si pentru zborurile efectuate in perioada 21 noiembrie - 11 decembrie 2011 .
 

Sursa foto: universallimousineinc.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea