Vacante

#companii aeriene #servicii #zboruri #zbor

Noutati la companiile aeriene: noi zboruri si servicii pentru pasageri

Companiile aeriene vin cu noi zboruri spre Londra, preturi speciale pentru destinatiile de peste ocean si noi servicii de confort la bord.

Noi zboruri spre Londra

Compania aeriana Tarom anunta a doua frecventa pe zi spre Londra. Din 25 martie 2012, Tarom pune la dispozitia pasagerilor destinatia Londra cu doua zboruri pe zi si conexiuni multiple cu destinatii din Europa si Orientul Mijlociu.

Biletele de avion pentru noua frecventa pe ruta Bucuresti-Londra si retur se gasesc la preturi incepand cu 172 euro, cu toate taxele incluse, pentru achizitionarile facute pe website-ul companiei. Oferta este valabila pentru perioada de călătorie 25 martie-25 aprilie 2012 .

Preturi speciale pentru zborurile long curier

Air France propune calatorilor sai cabina exclusiva Premium Voyager, pentru un plus de confort. Cabina se afla pozitionata intre zonele Voyageur (Economy) si Affaires (Business) si ofera cu 40% mai mult spatiu. Astfel, cabina Premium Voyager este o alegere potrivita pentru calatoriile de afaceri si pentru cele persoane. Pana pe 21 decembrie 2011, biletele Air France pentru cabina Premium Voyager sunt la preturi speciale. Membrii Flying Blue castiga cu 25% mai multe mile pentru o calatorie in clasa Premium Voyageur.

Air France propune zboruri cu discounturi pentru destinatii precum New York, Atlanta, Beijing, Johannesburg . Astfel, pentru New York sau Atlanta, un bilet costa 1009 euro, unul pentru Boston si Washington costa 1039 euro, in timp ce un bilet pentru Montreal costa 1009 euro.

Loc rezervat si spatiul suplimentar

Compania aeriana Wizz Air anunta introducerea a doua noi servicii: XXLong Extra Legroom si Wizz Reserved Seat. XXLong Extra Legroom este un serviciu care permite rezervarea unui loc cu spatiu suplimentar pentru picioare la bordul curselor Wizz Air. Pasagerii au astfel posibilitatea sa ocupe unul dintre cele mai confortabile locuri din cabina aeronavei. Din 21 noiembrie, serviciul Wizz Xpress priority boarding este adaugat in cadrul serviciului XXLong, pentru a permite pasagerilor sa se afle printre primele persoane care urca la bordul aeronavei.

Wizz Reserved Seat acorda un loc garantat situat in primele doua randuri ale aeronavei. Acest serviciu ofera o imbarcare mai placuta si mai relaxanta, prin reducerea timpului de asteptare si imbarcarea printre primele persoane.


Sursa foto: airplanepicture.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea