Vacante

#check-in #check-in online #companii aeriene #bilet de avion

Noutati la companiile aeriene: check-in online gratuit, oferte speciale si noi rute

Companiile aeriene anunta oferte pentru bilete de avion la preturi speciale , rute noi de zbor, precum si servicii gratuite precum check-in -ul online.
 

Orasul zborurilor, la alegere
 

Germanwings anunta 46 de zboruri pe saptamana (de 8 ori pe zi), pentru ruta Koln/Bonn-Berlin. Pentru Stuttgart se inregistreaza o crestere de 40% a zborurilor efectuate pe aceasta destinatie. Vor fi 42 de plecari spre Stuttgart, pe saptamana, cu 7 zboruri pe zi.

Compania anunta si noi rute spre Pristina, din aeroporturile Stuttgart, Dusseldorf, München, Hamburg, Koln/Bonn, Frankfurt, Berlin-Schonefeld si Hanovra. De asemenea, vor exista mai multe rute pe Koln/Bonn - Dublin, Edinburgh, Praga, Barcelona si Zurich si Stuttgart - Moscova, Budapesta.

Pe langa zborurile efectuate seara, Germanwings are in vedere si zboruri de dimineata, pentru pasagerii care calatoresc in interes de serviciu .

O alta noutate a companiei o reprezinta serviciul Best Seat pentru pasagerii primelor 10 randuri din cursele Airbus A319.
 

online gratuit
 

Compania aeriana Blue Air a extins sistemul gratuit de check-in online. Acest sistem a fost introdus si pentru zborurile cu plecare din Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga si Valencia, urmand sa fie extins la toate destinatiile pe care opereaza compania.

Serviciul de check-in online gratuit poate fi folosit de catre pasageri cu maxim 14 zile inainte de data plecarii si pana la 3 ore inainte de ora decolarii. La finalul procesului, pasagerii isi tiparesc cartea de imbarcare cu care se prezinta la aeroport.

Din 3 octombrie 2011 va exista o taxa de check-in la aeroport pentru plecarile din Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga si Valencia. Calatorii care fac check-in in aeroport trebuie sa achite 5 euro in momentul rezervarii, la agentiile Blue Air si partenere sau prin Call Center, iar cei care fac check-in in aeroport inainte de plecare vor plati 10 euro. Pasagerii care si-au cumparat bilete pe rutele Larnaca-Bucuresti, Larnaca-Bacau, Nisa-Bucuresti, Malaga-Bucuresti, Valencia-Bucuresti, Barcelona-Bucuresti si Barcelona-Bacau inainte de 19 septembrie 2011, nu vor plati taxa de check-in in aeroport.
 

Oferte speciale de la qatar airways

Qatar Airways propune bilete de avion la preturi speciale, cu plecari din Bucuresti. Promotia e valabila pana pe 19 octombrie, pentru calatoriile efectuate pana pe 31 martie 2012. Un bilet de avion Pentru Dubai incepe de la 392 euro.


Sursa foto: tripadvisor .com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea