Vacante

#companii aeriene #check-in #bilet de avion #check-in mobil # check-in telefon mobil

Noutati la companiile aeriene: check-in de pe mobil

Pasagerii care au zboruri cu plecare din aeroportul Henri Coanda pot sa efectueze acum check-in -ul de pe telefonul mobil. Cei care vor sa calatoreasca spre Munchen in toamna au parte de o oferta promotionala.
 

Check-in de pe telefonul mobil cu Air France si klm
 

Cei care au bilet de avion cu plecare de pe aeroportul Henri Coanda pot sa efectueze formalitatile de check-in de pe telefonul mobil si PDA. Compania nationala Aeroporturi Bucuresti a introdus acest serviciu pe aeroportul international. Primii operatori aerieni care pun la dispozitia pasagerilor noul serviciu sunt KLM si Air france. Biletul electronic poate fi afisat pe telefonul mobil, astfel incat singurul act de care mai au nevoie este cartea de identitate.

Serviciul este functional pentru telefoanele mobile smartphone cu o conexiune la internet. Acestia pot intra pe site-ul oficial al companiei aeriene cu care zboara, completeaza datele personale si apoi primmesc un email sau un SMS de confirmare cu permisul de imbarcare. Acesta contine un set de bare care certifica autenticitatea operatiunii. Noul serviciu ofera posibilitatea de a face aceste formalitati cu maxim 30 de ore inaintea imbarcarii. Tot prin aceasta metoda pasagerii pot sa-si aleaga locurile dorite in avion.
 

Oferte promotionale Tarom pentru Munchen
 

Compania aeriana Tarom propune o oferta promotionala spre Munchen cu ocazia festivalului Oktoberfest . Oferta este valabila pentru zborurile pe ruta Bucuresti-Munchen si au preturi de la 142 euro de persoana, dus-intors, cu toate taxele incluse.

Oferta este disponibila incepand cu data de 1 septembrie, iar promotia dureaza pana pe 12 octombrie 2011, pentru calatoriile efectuate in perioada 1 septembrie - 15 octombrie 2011. Tarom opereaza 13 curse pe saptamana spre Munchen, cu plecare din Bucuresti.
 

Eindhoven din Riga , cu Wizz Air
 

Compania ariana low fare Wizz Air adauga Eindhoven pe lista destinatiilor disponibile din Aeroportul International Riga (RIX). Noile curse incep din 9 decembrie anul acesta. Astfel, din Riga vor exista legaturi spre Londra Luton, Oslo Sandefjord Torp si Eindhoven. Pretul unui bilet incepe de la 26 euro pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse (inclusiv tariful de rezervare).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea