Vacante

#companii aeriene #noutati companii aeriene #bilete de avion #oferte zboruri avion

Noutati la companiile aeriene: bilete promotionale, rute si reglementari noi pentru zboruri

Companiile aeriene lanseaza noi promotii la biletele de avion cu destinatii europene si pe alte continente, precum si noi rute de zbor.
 

Promotie la biletele de avion Lufthansa


Compania aeriana Lufthansa anunta o noua promotie la biletele de avion. Campania promotionala se desfasoara pana pe 29 august si este valabila pentru zborurile care au loc intre 16 august 2012 si 20 martie 2013.

Compania promoveaza biletele de avion cu destinatii precum Tel Aviv, de la 319 euro, Dubai, de la 499 euro, Abu Dhabi, de la 559 euro sau Cape Town de la 709 euro. Preturile sunt valabile pentru un bilet dus-intors cu toate taxele incluse.
 

O noua ruta Targu Mures-Munchen, Wizz Air


Compania aeriana Wizz Air anunta o noua ruta din Targu Mures in Muchen. Aceasta va fi disponibila din aprilie 2013, intre aeroportul din Targu Mures si Memmingen/Munchen Vest, in partea de sud a Germaniei.

Prin lansarea noii rute, compania Wizz Air are in vedere cresterea numarului de pasageri si sustinerea a 300 de locuri de munca in regiune. Cei interesati pot cumpara bilete de avion de la 73 lei pentru un singur zbor, pret cu toate taxele incluse. Odata cu noua ruta, Wizz Air va avea 9 rute low cost din Targu Mures.

Totodata, compania Wizz Air a anuntat implementarea unei noi politici pentru bagaje. Perioada de proba a inceput pe 1 august pe zborurile dintre Katowice in Polonia si Londra Luton in Marea Britanie. Noua politica a fost implementata pentru a rezolva intarzierile de bagaje. Aceste intarzieri au avut loc ca urmare a descarcarii de bagaje in exces.

Conform datelor companiei, pasagerii prefera sa calatoreasca cu bagaje putine si sa foloseasca bagajul de mana la bord, acceptat gratuit. Acest lucru aduce economii si un consum redus de combustibil.
 

Un nou director la Tarom


Din 7 august 2012, compania aeriana Tarom are un nou director general, pe Sorin Georgescu. Acesta a fost desemnat director al companiei in locul Gabrielei Bordea care a ocupat aceasta functie din aprilie anul trecut.

Noul director a fost numit in baza ordinului venit de la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.

Sursa foto: revescoaircharter.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea