Vacante

#companii aeriene #noutati #zboruri

Noutati la companiile aeriene: bilete cu 46% mai ieftine si o noua companie aeriana pe piata

Companiile aeriene continua sa faca oferte promotionale pentru biletele de avion spre destinatiile operate. Clientii acestora gasesc bilete de avion cu reduceri intre 24 si 46% pentru calatoriile efectuate in perioada urmatoare. In plus, o noua este pe piata din Romania.


Zboruri la pret redus spre America de Nord , British Airways


Compania aeriana British Airways reduce preturile cu 24% pentru biletele de avion spre America de Nord. Campania promotionala este valabila pentru biletele din cabina World Traveller (economic) care vor fi cumparate pana in 11 martie 2012. Calatoria trebuie sa fie efectuata pana pe 31 martie sau in perioada 10 aprilie - 15 iunie 2012.


93 de destinatii cu reduceri de maxim 46%, Air France


Compania aeriana Air France a anuntat o cu bilete de avion cu pana la 46% mai ieftine, pentru 93 de destinatii pe care le opereaza. Campania este deschisa intre jumatatea lui februarie si 11 martie.

Zborurile spre destinatiile europene au preturi care incep de la 189 euro pentru un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse. Pentru America de Nord, preturile incep de la 599 euro.


Volotea, o noua pe piata romaneasca


Incepand cu luna aprilie 2012, in Romania apare o noua companie aeriana low cost: Volotea. Aceasta va opera zboruri spre orase mici din Europa, cu aterizari pe aeroporturile de mica dimensiune. Compania va avea baza de operatiuni pe aeroportul Marco Polo de la Venetia, in timp ce sediul este in Barcelona.

Noua companie aeriana dispune de o singura nava, un Boeing 717, care va opera pe 10 destinatii. Initial, zborurile Volotea vor fi spre Franta, Italia si Spania. Scopul companiei este de a avea tarife cu pana la 50% mai mici comparativ cu concurenta si sa ajunga sa deserveasca 168 de rute in primii 3 ani de functionare.

Volotea este o companie aeriana noua, fondata de Carlos Munoz si Lazaro Ros. Aceasta isi va incepe operatiunile in 5 aprilie 2012.

Sursa foto: picturesdepot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea