Vacante

#companii aeriene #bilete de avion #zbor #avion #copil

Noutati de la companiile aeriene: trei vacante in loc de una si gratuitati pentru copii

Companiile aeriene se intrec in oferte pentru a-si atrage noi clienti. Daca unii ofera zboruri gratis pentru copii, altii introduc conceptul de “trei vacante in loc de una” in aceiasi bani.

Cum sa mergi in trei vacante in loc de una

In aceste zile compania Tarom a anuntat ca lanseaza oferta speciala City-Hopper dedicata persoanelor care doresc sa viziteze mai multe destinatii turistice intr-o perioada de un an. Aceasta oferta presupune achizitionarea unui pachet de trei bilete pentru calatorii dus-intors cu aeronavele companiei romanesti de transport aerian , pentru trei destinatii diferite.

Destinatiile care pot fi prinse in aceasta oferta sunt Amman, Atena, Beirut, Belgrad, Cairo, Damasc, Larnaca, Tel Aviv, Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Londra, Lyon, Madrid, Paris, Roma, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Munchen, Salonic si Viena. Calatorii care vor sa beneficieze de serviciile City Hopper trebuie sa stie ca plecarile se fac de pe aeroporturile din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Sibiu, Iasi si Suceava.

Pretul unui pachet de trei calatorii dus-intors cu plecare din Bucuresti, cu toate taxele incluse, incepe de la 534 euro de persoana si ajunge pana la 650 euro de persoana. Cele 3 bilete de avion care compun pachetul trebuie emise in aceeasi zi si pe acelasi nume. Oferta presupune petrecerea a cel putin 3 zile sau a noptii de sambata spre duminica la fiecare dintre cele trei destinatii. Perioada sejurului pentru fiecare din cele trei destinatii nu trebuie sa depaseasca doua saptamani.

Pachetele City Hopper sunt disponibile de astazi, 31 mai 2011 la toate agentiile Tarom si la ceilalti agenti de turism acreditati de companie, data limita de cumparare fiind 19 decembrie 2011. Aceeasi zi este si termenul limita de efectuare a calatoriilor.

Copii merg gratis la Disneyland

In aceasta perioada ofertele companiilor aeriene sunt orientate catre copii si parintii acestora: Air France le ofera copiilor calatorii gratuite catre Disneyland iar Tarom le ofera micutilor lectii de zbor la un pret de 10 lei de persoana. In cazul primei oferte, un copil poate beneficia de aceasta oferta numai daca are varsta de pana in 12 ani si un parinte cumpara un bilet intreg pe ruta Bucuresti – Paris, la pretul de 233 de euro.

Perioada minima de sedere este de doua zile iar maxima este de 10 zile. Micutii cu varsta mai mica de sapte ani beneficiaza de gratuitate la cazarea si intrarea in cele 2 Parcuri Disneyland iar un al doilea copil primeste o reducere de 25%. Oferta este valabila pana pe 30 septembrie 2011 si nu este disponibila online.

Zboruri speciale pentru copii pentru doar 10 lei

Compania Tarom le ofera micutilor, de ziua lor, lectii de zbor cu avioanele companiei. Pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, micutii vor putea urca la bordul unei aeronave pentru a vedea cum arata cabina pilotilor si ce inseamna sa pilotezi un avion. Ei vor merge si intr-un zbor de 45 de minute, timp in care ii vor cunoaste pe membrii echipajului.

La aceste zboruri, programate pe 1 iunie, 18 iunie, 25 iunie, 2 iulie si 9 iulie pot participa copii cu varsta intre 2 ani impliniti si 12 ani neimpliniti in ziua efectuarii cursei, iar fiecare copil trebuie sa calatoreasca insotit de un adult. Tariful este de 10 Ron, la pret promotional de 1 Iunie. Pentru copiii cu varste de peste 12 ani se percepe un tarif de adult, cu o valoare de 200 Ron.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea