Vacante

#zile gratuite de vacanta #nopti gratuite #program vacanta

Nopti gratuite cu programul "Zile gratuite de vacanta"

Programul turistic "Zile gratuite de vacanta" a fost lansat pentru cea de-a doua parte a lunii august 2012. Cei care se inscriu in program platesc un pachet de vacanta in Romania si primesc una sau doua nopti in plus, gratuit. Este vorba despre vacante la munte si la mare.


Zile gratuite de vacanta in vara 2012


ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) a lansat programul turistic "Zile gratuite de vacanta". Programul se desfasoara in perioada 15 - 31 august 2012 pentru vacantele din Romania.

Programul este realizat de ANAT in parteneriat cu hotelierii din Romania. Acestia ofera una sau doua nopti in plus, gratuit, pentru pachetele de vacanta de 5 nopti din destinatiile turistice romanesti. Este vorba despre statiuni de pe litoralul romanesc, statiuni montane si destinatii de traditie din Romania.

"Zile gratuite de vacanta" este un program turistic care face parte din proiectul "Vacanta in tara mea 2012" si care include si alte programe, precum "Vacanta la tara", "Litoralul pentru toti", "O saptamana la munte" etc.


Cum beneficiezi de ofertele speciale din programul turistic


Pentru a beneficia de programul turistic, alege o oferta speciala de la o agentie de turism membra ANAT. Biletul de vacanta poate fi cumparat numai cu plata integrala prin intermediul agentiilor membre ANAT. Orice modificare anuleaza reducerea.

Dintre hotelierii scrisi in program fac parte unii din Sinaia si Predeal. Ca statiuni balneare, exista oferte pentru Olanesti. Pentru pachete de vacanta in destinatii de traditie, exista oferte speciale in Muntele Baisorii, Moieciu de Sus.

Cele mai multe oferte sunt disponibile la mare, in Mamaia, Jupiter, Neptun, Eforie Nord si Eforie Sud. Lista completa a unitatilor de cazare inscrise in programul "Zile gratuite de vacanta" se afla pe site-ul oficial dedicat acestuia.

Ofertele de vacanta sunt valabile pentru unitati de cazare de 2, 3 si 4 stele din destinatiile romanesti. In functie de locatie, la 5 nopti platite se primeste o noapte sau doua nopti in plus, gratuit.

Sursa foto: ecotourdirectory.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea