Vacante

#zbor #bilet #viena #italia #craiova #milan #roma #cost #noutati #turism #turist

Noi zboruri ieftine de primavara-vara pentru turistii romani

Sfarsitul iernii aduce noi zboruri si promotii pentru turistii romani. Firme mai putin cunoscute pe piata romaneasca de zboruri vin cu oferte atractive pentru turistii care vor sa calatoreasca spre Italia si Austria, pentru cei care vor sa plece si din alte orase decat Bucurestiul.

Cei care locuiesc in zona Craiovei si vor sa calatoreasca spre Italia, isi pot pregati vacanta pentru perioada de dupa 24 mai.
 

Din mai, doua noi zboruri din Craiova spre Italia
 

Din aceasta zi, doua noi curse vor pleca de pe aeroportul craiovean, catre Milano si Roma. Carpatair , una dintre cele mai cunoscute companii din estul Europei, a introdus aceste doua noi rute, cu frecventa bi-saptamanala, dupa cum urmeaza:

-    Plecarea din Craiova spre Milano/BGY, lunea si joia la ora 17:10, urmand ca plecarea din Milano sa se faca tot lunea si joia la ora 18:50.
-    Plecarea din Craiova spre Roma, martea si vinerea, la ora 17.05, iar plecarea din capitala Italiei se face tot marti si vineri, la ora 18.40.

Pentru lansarea noilor zboruri directe compania a pregatit preturi speciale ce pornesc de la 49 Euro + taxe pentru o calatorie dus. Mai multe detalii si rezervari de bilete, poti vizita site-ul companiei.

Tot pentru Italia poti zbura cu preturi pornind de la 15, 30 respectiv 70 de lei si de pe aeroporturile din Cluj, Timisoara si Bucuresti. Biletele oferite de Wizz Air pentru destinatiile Bologna, Pisa, Roma, Torino beneficiaza de aceste preturi speciale si pot fi achizitionate de pe site-ul companiei.
 

Noua oferta ieftina pentru Viena
 

Romania intra pe lista tarilor de unde vor zbura cursele unei companii aeriene austriece care practica tarife mici. Compania aeriana flyNiki le propune turistilor romani o cursa spre Viena, la un cost de 29 de euro pentru un zbor dus, cu tot cu taxe.

Plecarile vor incepe din luna mai, iar biletele s-au pus deja in vanzare pe site-ul firmei.

Despre aceasta companie ar trebui sa stii ca isi are sediul pe Aeroportul International din Viena si ii apartine cunoscutului pilot de curse Niki Lauda. Avioanele acestei firme zboara spre destinatii din Europa si Egipt, de pe aeroporturile din Vienna, Salzburg , Linz si Graz. Majoritatea zborurilor firmei sunt marchetate de Air Berlin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea