Vacante

#low-cost #bilet avion #bilet low cost #companie low cost #promotii bilete avion #sky europe #easyjet #myair #ziua indragostitilor #sfantul valentin #blue air #catania #wizzair

Noi curse si promotii low cost pentru Ziua Indragostitilor

Companiile aeriene low cost au scos pe piata oferte speciale, pentru perioada imediat urmatoare. Cei care vor sa plece intr-o vacanta romantica de Ziua Indragostitilor au posibilitatea sa aleaga bilete la pret redus si chiar sa beneficieze de un discount de 100%.

Promotiile sunt valabile in ianuarie – februarie 2009 si majoritatea se refera la calatoriile efectuate in perioada imediat urmatoare (februarie – mai).

Cursa Bucuresti – Catania si zboruri de Ziua Indragostitilor

O noua cursa de zbor a fost introdusa de Blue Air: Bucuresti – Catania. Cu o frecventa de 3 ori pe saptamana, noua destinatie are preturi care incep de la 47 euro, cu locuri limitate.

Iar daca ti-ai facut planuri de plecare de Sfantul Valentin, incepand de astazi, poti gasi bilete spre Europa cu preturi tot de la 47 euro de persoana. Biletele promotionale au urmatoarele destinatii: Londra, Lisabona, Bruxelles, Treviso-Venetia, Bolonia, Torino(Cuneo), Roma, Milano, Verona, Madrid, Barcelona, Barcelona-Reus, Valencia, Malaga, Berlin, Stuttgart, Koln, Larnaca, Paris si Lyon (plecare din Bucuresti); Verona, Treviso-Venetia si Valencia (plecare din Arad), Roma si Torino (Cuneo) (plecare din Bacau); Stuttgart, Koln si Madrid (plecare din Sibiu).

Potrivit comunicatului de presa al companiei, incepand cu data de azi, 23 ianuarie 2009, biletele sunt puse in vanzare. Oferta este valabila pentru calatoriile facute in perioada 12 – 16 februarie 2009 si sunt recomandate in special celor care vor sa plece de Sfantul Valentin intr-o scurta vacanta romantica.

cuplu aeroportAlte promotii low cost

Promotia “1 milion de locuri cu 1 euro”, initiata de compania Myair , se sfarseste pe 26 ianuarie 2009. Preturile pornesc de la 1 euro, valabile pentru calatorii in perioada 1 februarie – 24 octombrie 2009.

Cei care calatoresc pe ruta Londra – Timisoara pot opta pentru promotia de la WizzAir . Preturile biletelor incep de la 24.90 euro.

Preturi mici sunt practicate si la easyJet, prin oferta de reduceri a lunii ianuarie. Pe site-ul companiei poti selecta orasul de plecare si destinatia, pentru a cauta cel mai bun pret. Preturile incep de la 16.99 euro si sunt valabile pentru calatoriile din perioada 1 februarie – 28 martie 2009.

Tot pentru cupluri sau persoane insotite existaoferte de bilete in care se plateste un singur loc, iar pentru celalalt se acorda discount de 100%. Pana pe 25 ianuarie, la Sky Europe, rezervi doua bilete pentru tine si inca o persoana si platesti unul singur. Promotia este valabila pentru zborurile din perioada 3 februarie – 31 mai 2009 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea