Vacante

#ski #perfect tour #vacanta #oferte #concurs #vacanta la ski

Motive pentru a alege o vacanta la ski in familie sau cu prietenii

Vacanta la ski a devenit o traditie printre romani in ultimii ani. Cei mai multi prefera partiile din Austria, insa nu sunt ocolite nici Elvetia, Franta, Italia, Germania, Slovacia sau Bulgaria ca destinatii perfecte pentru sezonul rece.

Parintii au devenit constienti de beneficiile sporturilor de iarna pentru copiii lor, astfel incat acestia invata sa schieze de la varste fragede. Statiunile ii asteapta pe cei mici cu instructori si cu partii in functie de gradul de dificultate dorit: partii pentru pasionatii de schi, de nivel avansat, partii pentru intermediari si partii pentru incepatori.

Astfel, vacanta la ski pare a fi o optiune perfecta si pentru familiile cu copii, nu doar pentru tinerii dornici de senzatii tari pe partii.

Motive pentru a alege o vacanta la ski
 

• Aveti parte de adrenalina si aer curat, posibilitatea de a practica o gama larga de sporturi de iarna : ski, snowboard, sanius, curling, patinaj, hockey, echitatie, plimbare cu sania;
 

• Pensiunile  si hotelurile din statiunile celebre de ski sunt  dotate cu servicii de wellness si SPA (astfel ca ziua v-o petreceti pe partii si seara va puteti relaxa la SPA);
 

• Va puteti bucura de momentele pe care le-ati trait poate doar in copilarie: jocuri in fata semineului, vinul fiert baut la gura sobei, peisajele incantatoare, natura acoperita de zapada;
 

• Aveti parte de petreceri after-ski, concerte, focuri de artificii si de activitati in funpark-uri;
 

• Serviciile de skipass si de skibus au tarife accesibile in statiunile celebre de ski din Europa;
 

• Ultimul motiv, insa cel mai important poate: vacantele la ski in Europa sunt foarte accesibile, mai ales in acest an cand tarifele serviciilor turistice au scazut fata de anul trecut.
 

Tarife pentru vacantele la ski


Perfect Tour are pregatite in acest an oferte accesibile pentru iubitorii sporturilor de iarna.
Astfel, in Austria, la Lachtal, la un hotel de 3* preturile sunt de 29 euro persoana pe noapte, cu demipensiune.

In Elvetia platiti tot in jur de 29 euro de persoana pe noapte in statiunea Savognin, la hotel de 4*.

In Italia, in statiunea Passo del Tonale, la un hotel de 3* sunteti cazati pentru doar 46 euro persoana pe noapte si aveti inclusa demipensiune.

In Franta, la  Chamonix , la un hotel de 3* platiti pentru o noapte in jur de 79 euro de persoana si aveti incluse in tarif 2 mese pe zi.

Bansko din Bulgaria va asteapta cu tarife de la 34 euro de persoana pe noapte la un hotel de 3*.

In Oberammergau, Germania platiti de la 33 euro de persoana pentru cazare intr-un hotel de 3* cu demipensiune.

Recomandare: apelati insa la consultanta unui agent de turism care va poate indruma catre cele mai bune partii in functie de dorintele dumneavoastra de relaxare, catre cele mai bune locuri pentru distractie si catre cele mai bune pensiuni si hoteluri!

www.perfect-tour.ro

Castiga produse Perfect Tour pentru vacanta ta (I)
 

Turism.Acasa.ro si Perfect Tour te invita la concurs. Participa la concursul “Castiga produse Perfect Tour pentru vacanta ta (I)” pentru a castiga un pachet de produse care iti vor folosi in calatoriile tale.

Perfect Tour este una dintre cele mai importante agentii de turism din tara, care a avut o crestere exponentiala in cei noua ani de existenta. Agentia are filiale in zece orase din tara, dar colaboreaza si cu 500 de agentii partenere revanzatoare din intreaga tara. Serviciile oferite de agentia Perfect Tour cuprind sejururi in tara si in strainatate, pentru persoane fizice, insa si pachete pentru companii.
 

Cum poti participa la concurs
 

Premiul concursului consta dintr-un pachet care contine:

- un card de calatorie in valoare de 50 EUR,
- un memory stick,
- o minge antistres,
- o rama foto si
- o pernita avion.

Concursul se desfasoara in perioada 6 – 20 ianuarie 2010.

Pentru a participa la concurs te rugam sa intri pe forum dand click aici si sa raspunzi corect la intrebare. Va fi premiat cel mai interesant raspuns.

Nu uita ca pentru a posta pe forum trebuie sa ai cont pe Acasa.ro. Daca nu ai deja un cont, deschide un cont nou. Te rugam sa verifici ca ai datele personale completate corect in contul tau de pe Acasa.ro.

Castigatorul va fi anuntat pe email si in pagina de concurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea