Vacante

#hampstead heath #curzon soho #london pass #londra

Modalitati de a vedea gratuit Londra

Londra este considerata una dintre cele mai costisitoare metropole europene, astfel incat orice vacanta aici necesita un buget considerabil. Exista insa cateva lucruri pe care le poti face in Londra fara sa scoti niciun ban din buzunar. Urmeaza pasii de mai jos si alege variantele care ti se potrivesc.

1. Mergi pe jos. Ca in orice metropola europeana, unele obiective se afla in imediata apropiere a altora, astfel incat poti face economie la transport. Trebuie doar sa urmezi traseele descrise in ghidurile turistice. Si pe site-ul oficial de turism al Londrei poti selecta o atractie a orasului, pentru a primi informatii despre toate obiectivele aflate in acel loc.

2. Foloseste The London Pass . Din cauza preturilor mari ale orasului, vizitarea numeroaselor atractii turistice necesita un buget pe masura. Poti cumpara insa pass-ul turistic al orasului, The London Pass, care asigura intrari gratuite la peste 55 dintre atractiile londoneze. Detalii gasesti aici.

3. Vizioneaza gratuit un film la cinema. In unele cinematografe din oras, in anumite zile se poate intra gratuit, cu London Pass. La Curzon Soho acest lucru se intampla de luni pana joi, la orice ore si de vineri pana duminica pentru filmele difuzate inainte de orele 17:00.

4. Viziteaza pietele orasului. In Londra exista o multime de piete, de diverse tipuri: piete pentru turisti, piete stradale, piete cu produse facute in casa etc. Detalii despre aceste piete si marfurile expuse gasesti pe site-ul oficial.

5. Viziteaza parcurile si gradinile orasului. O modalitate de petrece a timpului liber, fara a scoate bani din buzunar, este sa vizitezi parcurile publice: Hyde Park, Kensington Gardens, Greenwich Park, St James's Park, Green Park etc. Hampstead Heath este una dintre zonele verzi ale Londrei dintre cele mai cunoscute. Parcul se afla la 6 km de Trafalgar Square si detine numeroase facilitati de recreere, avand totodata o fauna si flora deosebit de atractive. Detalii gasesti aici.

6. Participa gratuit la evenimente. In Londra au loc evenimente din diverse domenii, la care turistii pot lua parte gratuit. Exista spectacole de comedie, de teatru sau dans, concerte, festivaluri, filme, evenimente sportive etc. De exemplu, in Covent Garden Market au loc spectacole stradale cu artisti care atrag multimile. Una dintre cele mai mari atractii gratuite o constituie schimbarea garzii din fata Palatului Buckingham. Gasesti aici o lista a evenimentelor unde se poate intra gratuit.

7. Viziteaza cimitirele victoriene. In Londra se afla cateva cimitire victoriene si previctoriene, unde se poate intra gratuit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea